Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li u BiH neko ko otkupljuje stare gume?
euro - asfalt
jao kako super što se reciklira, ali malo stara vijest, guma se reciklira kao dio asfalta već 50-60 godina, ali to ne znaci da ce se i kod nas poceti reciklirati, kod nas je ona stara i nadasve pametna samo baci "niž njivu" ili "odnijeće rijeka"
@razumipamet valja i staru komušu potpalit snečim ...
Želite li naći ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club
PA sta je tu novo, to se koristi već dugo, naročito na velikim mostovima gdje su vjetrovi i gdje su potresi jer gumirani asfalt ima i veći stepen fleksibilnosti i savitljivosti od običnog.
to vi pravte u vasem selu. U nasem selu necete.
goggla pa procitajte kako se gume recikliraju sa CFC tehnikom Scandinavian Enviro Systems
Ovo nije u interesu nasim firmama jer ne bi iduce godine bilo posla a ovako u krug krpe iste rupe
Neko od smeca napravi korisnu stvar, samo se treba roditi pametan.
Od ovoga je sačinjena i krajiška Zmija zbog održavanja brdskih utrka . Košta je kao Sv,Petra kajgana ali vrijedi svakog centa ...užitak se po njoj voziti.
znaci jos malo pa cemo vozit na felgama jer nisu potrebne vise!
Moc ce se vozit sa celavim gumama po ovom asfaltu.
....hoće zimi,zimi ide zimski profil asfalta,a ljeti ti trebaju zimske gume,biće asfalt bez šara.
Cuo sam u danskoj stare gume melju i posipaju na vjestacke travnjake za fudbal. Valjda time postizu dugotrajnosti terena.
Ovo bi nama u BiH dobro doslo ionako su nam putevi katastrofa