PROMO
64

iPhone 11 i iPhone 11 Pro od danas dostupni u AT Storeu

Autorizirani Apple Reseller AT Store od danas počinje sa službenom prodajom modela iPhone 11 i iPhone 11 Pro za Bosnu i Hercegovinu.

AT Store poslovnica u SC Alta u Sarajevu je počela sa prodajom novog iPhone modela. Veliki broj kupaca, posjetilaca i ljubitelja iPhone telefona i Apple proizvoda jutros su obilježeli početak prodaje novog iPhone modela.

"I Banja Luka je nedavno postala bogatija za Apple autoriziranu prodavnicu AT Store u SC Delta Planet i otvorila svoja vrata pravim ljubiteljima Apple proizvoda. Veliki prostor krasi posebno osmišljen koncept naše trgovine, a gdje ćemo danas 25.10.2019. u 18 sati službeno početi sa promocijom i prodajom novih iPhone modela. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite i da zajedno testiramo najbolji iPhone do sada. Proslava počinje u 18 u našoj poslovnici u Banjaluci u SC Delta", poručuju iz AT Storea.

Akcija dok kažeš "ptičica"!

"AT Store vas čeka da napravimo najbolju profilnu sliku do sada. Kako bismo uljepšali slavlje, danas u 18 sati u SC Delta u Banjaluci, profesionalne kozmetičarke će korisititi Yves Saint Laurent beauty preparate za šminkanje, a profesionalni fotograf će korisiti novi iPhone 11 Pro Max i zajedno ćemo kreirati najbolju profilnu sliku za vaš Instagram i Facebook profil. Prve kupce očekuju i poklon paketi", poručili su iz AT Storea.

Budite prvi, povedite prijatelje i pridružite se proslavi, zabavite se uz najbolje muzičke remixe i DJ-a, testirajte iPhone 11 i iPhone 11 Pro modele.

Posjetite web stranicu www.atstore.ba za više detalja.