Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjerke evolucije tih potomaka možete vidjeti u Studentskom Domu Dr. Dabić Rašo na Palama..
@Optimissticna Ala ste duhoviti vi Poturice :D
@BilbordBavarac5 pa lici mi na srbina cupav dlakav bez karaktera...itako dalje znas.... i sam...jel nebi do ujtru zavrsili
uzeli mi profilnu a nisu me pitali, trebo bi ih tuziti
hahahahaha , svaka čast, al me nasmija....
Izvini druze ali nije ovo tvoja slika. Ovo je od onog Franciskusa idiota. Ovako ja njega zamisljam :)
...jes viđ'o ka'su ovi sr.bini postojali?? Breiiiiiii
sto bi nasi rekli mjesani brak
Darvinova teorija evoluvije je utemeljena na pogrešnim principima jer postoji rupa u samoj teoriji. Ja je ne priznam jer po saznanjima koja sam pročitao dobio sam drugačiju sliku i predodžbu.
@Mandingo zato jer je neki lobi naredio da je tako! Svjesni promašaja prazna masa ih slijepo slijedi jer je tako lakše!
@Mandingo Dotakao si se religije u navodu pa smatram da je tvoj elementarni propust u zaključku radi predrasuda. Mislim da je Darwinova teorija poput Švicarskog sira puna rupa i nije utemeljena već prihavaćena. Ako ćemo promatrati kroz metafizičku opservaciju onda ćemo doći do saznanja da je ipak religija utemeljena na mnogo više dokaza i parametara koji su pobijaju "DARWINOVU" teoriju. npr. Edison je pokupio daleko više zasluga nego Tesla iako znamo da je Tesla zaslužniji za mnoga otkrića etc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dod
Dodo??
Ima isti baburast nos, visoko čelo i blagi bezazlen osmijeh ko vojvoda Vojo. Ipak, ključni element za potpunu genetičku identifikaciju: način izgovaranjea glasova H i R nije nam poznat, tako da je objektivno sve i dalje u sferi educiranog nagađanja. Ma, može ti saaki naučni sud Vojo samo popušiti KUVAC. Tebi i tvojoj besmrtnoj duši !
jel ovo hanuma Zeljke Cvijanovic
lici mi na dodu malo!=
isti nas precjednik
neki još uvijek i imaju :)
Pa sta mislite kako su srbi nastali hahahah
bakir poslije kvarcanja!
I dan danas pojedini imaju djecu sa neandertalcima.
Imali djecu sa srbima ? Ja ne znam ni jednog modernog čovjeka da je stariji od Srba !
neandertalci su drugi najstariji narod na svetu ali su izgubili rat protiv srba i nestali
U beogradu je pronadjen skeleton nendertalca.:) Bili su rasprostranjeni duz celog balkana.A i mi sigurno sa ovih prostora imamo gene nendertalaca.. :))
jel ovo poplasen na fotki?