Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne zna sta je ovo reci ce wow, ali ovo je nazalost wrapper za ChatGPT koje dijete koje zna osnove programiranja moze napraviti. Ovakvih stvari na dnevnoj bazi izlazi na hiljade i sve redom propadnu. No hejt, ali ovo je istina
A i taj wrapper je napravio ChatGPT - ali otkud to zna priučeni google-translate novinar Klixa.
Hi, are you Chat GPT? - Yes What version of Chat GPT are you? - I am running GPT-3 model, which is the latest and most advanced version of GPT developed by OpenAi. xD
"Samu platformu su pravili pet mjeseci i to nakon što su uvidjeli da standardni ChatGPT ima određene mane zbog čega su odlučili napraviti ovu platformu koja će biti lakša, detaljnija i specifičnija za koristiti." Hahahahahahaha ovo mi je vrh, ono naslo mane.
Umjetnička inteligencija, la selamet...
Kakav lavor, forwardiran API sa openAI
Mozete li ugraditi jedan da vam piše ove članke umjesto ovih trenutnih botova? Ili bar da im ispravlja pravopisne greške i besmislene rečenice? Hvala unaprijed u ime svih nas koji čitami.
Smjesno, svi znamo da AI zahtjeva farmu servera da bi uspio da odraditi svaki upit u nekom prihvatljivom vremenu i da to kosta citavo bogastvo... super strucnjaci a web pravljen u Wordpress :) ... danas ima jako puno open source projekata sa jako puno modela tako da ovo sigurno nije domaca proizvodnja.
Klasični besposleni komentarori koji po svemu pljuju. Mrzite ustvari ono sto vecina Vas nije uspjelo. Nije imalo hrabrosti da pokusa. Prije svega, omalozavate momke i dajte sebi za pravo da komentarisete neciju sposobnost da bar pokusa da uspije u propaloj zemlji.
Nekad je nas ‘’narod’’ podržavao mlađe ljude u svemu. A danas koliko vidim sve se pljuje. Dajte pružite podršku nekom nasem mladjem, nekom ko pokusava nesto da ostvari. Nemojte iz dosade, nemoći, i sujete pisati nebulozne i neadekvatne komentare.
Momci, sve i da ste kopirali i da nije to to. Svaka Vama cast na trudu i želji da uspijete. Nemojte se osvrtati na komentare ljudi koji nista drugo nemaju da ponude osim zavisti. Svi bi oni isto sa imaju hrabrosti i novaca da pokušaju. Ne idu mladi iz BIH radi političara, vec radi ovakvih komentatora.
Ovakav clanak se dobije kada novinar pise o temi o kojoj pojma nema.. 😂😂😂😂
Copyro
hahhahahahah
conyro = wrapper
Dajte oslobodite te guzove od stolice pa i Vi nesto uradite, pljuvaci svega
U austriji sam i na google ovo ne mogu pronaci....
Gledaj ti ponosnih glava sto su izmislile toplu vodu, i saznali za API, je li vas sramota sa ovim izaći u javnost jadna vam majka majčina
kada Srbi mogu pivu od jelena da naprave, možemo i mi ovo čudo
ma čim vidiš poziranje, znaš da je tu dosta toga tanko.