Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je li moze jedan članak da se objavi, a da komentari nisu ovako ili onako vezani za političku gamad koja nas je unazadila i osiromašila?! Svaka čast ovim mladim ljudima!
Mnogo ti očekuješ od plemene koje psuje Nedimu Sladicu mater kad kišu najavi...
Bravo djeco!
Ovo je nešto što mi trebamo financirati
Bakir je za ove pacijente sto komentarišu Bozija milost da im bude predsjednik....
Ove naše etno naci stranke se samo bore za robotiku
Mnogi su se smijali Bakiru, a inače i na svaku lijepu vijest šire bijedu i defetizam. Da nema takvih propalica koji se vucaju po parkovima i loču brlju, puše travu zaglavljeni u nekom prošlom vremenu - ovo bi bilo zdravije društvo. Profil tipa obožavalac Dubioze Kolektiv.
iskreno vecina intelektualaca spada pod to tvoje vucaju po parkovima i locu brlje te puse travu bar oni sto se robotikom bave, i to ne samo u bosni te slusaju bandove tipa dubioze.
svaka ćas švabama sto ce dobiti jos pametnih radnika
Svaka čast, ali ovi odoše vrlo brzo u EU i niko ih ne može kriviti.
Jel izlozen robot trezoras
Bravo djeco!
Pogledajte kako Island hvata CO2 i vraća ga u zemlju. https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/environment/2021/sep/09/worlds-biggest-plant-to-turn-carbon-dioxide-into-rock-opens-in-iceland-orca
pa se vi smijite Baketu
Znaći da nije Bakir bzvz pričao o robotima """imaju nešto"""
daj za Baketa jednu robot damu
To je sve bakirovo maslo. Ima da nas pretvore u robote i da nas posalju u vojsku