Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo omladino, vi ste ponos Države
E ovo nesto prelijepo. Svaka cast 💪💪💪
Samo nek neko kaže Bosanac balvan! Vidiš ti ove omladine, svaka im čast!
E moj narode. Jedina stvar koju je 70% ovih komentara zapazila su 2 pokrivene djevojke. Bojte se Allaha! Bosna i Hercegovina je jedna od najislamofobičnijih država na Balkanu.
Cestitke i samo naprijed!
Ovo je vijest.Bravo djeco, vi ste ponos i svojim roditeljima i svima nama.
Bravo, cestitam 👏
Bravo!!!
Bravo djeco!
Dodik na aparatima, njegov veto samo pokazuje koliko ima tokmake oko sebe! Bezveze je pisati bravo omladino jer inače naši ljudi su u svijetu priznati i poštovani dok ove cure neće dobit posao u našoj državi jer su previše pametne da bi bile manipulisane pa će jednostavno biti otjerane u dijasporu!
Svaka čast cure 💪💪💪