ZenZhakRusso
Spol
Ženski
Boja avatara
6477A1
Banovan
Ne
Registrovan
13.05.2023.
Komentari
462
Komentari korisnika
jooj mahale, ono odmah povezuje nesto u glavi... znaci zbog zene je mahala inspektori?
cijena polivnog golfa je 2,000 KM, a moj jaran platio svog 70,000 KM - to je ta logika. Kojeg golfa, koje godine, sa kojom opremom?
dakle, pokusas prevariti za skoro milion maraka - ako prodje dobar si za zivota, a ako te ovako slucajno uhvate i ne snadjes se sa vezama onda ides godinu u zatvor? gdje da potpisem da rado oreuzimam ovaj rizik i ima li kakav brzi kurs u kiseljaku za ovaj vid prevare?
ne fali nista i nwdostaje nam parkinga... ali ovdje mu nije mjesto. drugo je sto smo navikli na njega tu, ali ono je ruglo i zaklanja onako lijepu zgradu koja bi svugdje u svijetu bila atrakcija.
kad hocu da ucestvujem u humanitaroj akciji onda uplatim ili udijelim gdje zelim. kad hocu da odmorim, popijem kafu, druzim se sa nekim, onda trazim lijep kafic gdje se osjecam ugodno. izvinite, ali ovaj kafic nije lijep, ostao je u davnom nekom vremenu. ne mozes poslovanje zasnovat na humanitarnom radu i to je to. daj malo samo atmosfere, nije toliko tesko, nikakva mega ulaganja i novi namjestaj.
sve to sto si naveo nema veze sa vjerskom odredbom, nosiri hidzab nije stvar izbora za pravu vjernicu niti je poziv poslom da ga se odreknes. zene u mojoj familiji ga ne nose, ali zena koja je duboko u vjeri i muslimanka to mora sljedovati - propis o kojem je smjesno da diskutujemo, ako poznajes sta je sveta knjiga.
budite na vlasti, borite se kao sav narod da se pitate nesto i trebate... ali da i cetvrtog predsjednika imamo, jel se zahebavate?
ko pljuje? mlad decko, sasvim korektnu izjavu dao nakon poziva iako dolazi iz sredine gdje ljudi za drugu drzavu navijaju... nece bit sretnijeg od mene da ga zabije englezima
tako je lola, napisi negativno iako nemas pojma jel dzabe, niti jel za vrijeme 'radnog vremena'.
jel to znaci da ja mogu doci negdje u rs, napravit bilo kakav belaj, ukrast nesto, vratit se u fbih i nikom nista? pitam za druga, poglup i on tako