Tonko
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
08.02.2020.
Komentari
644
Komentari korisnika
Ako je nedužan što su uništavali dokumente, lažirali iskaze, prijetili. Ako si nedužan onda se nema šta kriti. Tuga je samo što su mnogi umrli zbog ti istih respiratora nevinog Novalića. Tuga kako se gazi sve da bi na silu sve zataškali. Fuj, sramno. Nek svak odgovara za što je kriv pa da je i predsjednik države.
Znači svi krivi a samo Novalic nije, a i ptice na grani znaju kako je muljao sa respiratorima i kupovini po više puta skupljoj cijeni od stvarne cijene. Sve bi to i prošlo da su ti respiratori bili ok i nažalost mnogi pacijenti su umrli zbog neadekvatnih respiratora. Što je sa umrlim. Jel to vrjednije da sačuva Novalićeva guzi...od naroda i života ljudi koji su umrli zbog neadekvatnih Novalicevih respiratora. Sram da vas bude i advokate koji gazite preko mrtvih samo da bi ga spasili
Ko si ti da prosipaš moral Sevi, šta si ti radila sa onim V. nogometašem, dok si još bila u braku, preljubnica. Seve što je god uradila bila je slobodna djevojka. Seve i njen sin su katolici, kršteni u katoličkoj crkvi tako da lazes da je ona srpkinja kao i njen sin. Eto ti si srpkinja a zla i pokvarena u duši. Ruzno je dirati u djecu. A još ružnije popiš... svoje riječi po pitanju genocida. Toliko o tvom postenj
Draga Kado, majko, heroino. Treba biti veliki a ti to jesi, dok sam čitao tvoju izjavu plakao sam ko malo dijete. Bogat je svijet kad ima takve ljude kao Ti majko Kado. Da ti dragi Bog da snage i zdravlja draga Kado, junakinjo kao i svim majkama koja su izgubila svoju djecu bez obzira kojoj naciji pripadali.
Prostakuša JK fuj. Ona jadna nrzna kud da udara. Svojim poganim jezikom je zalupila sva vrata civilizacije. Prestrasno za jednu javnu ličnost kako se izražava. Najgore je što dira i vrijeđa tuđu djecu. Nije ni čudo što je od nje pobjegao muž pa sada ojađena i sama udara svuda i prosipa zmijski otrov na svakog. Kako žena mijenja kožu ko zmija, sestre.
Pravo kažeš. Ovi naši političari su najgori i najveći zločinci prema svome narodu. Enormno se obogatili. Zašto su naša djeca ginula ne za njihovo bogatstvo nego za slobodnu BiH svih naroda i narodnosti. I čim oni vide da bi im se moglo uskratiti krasti narod odmah izmisljaju sukobe, odcjepljenje. Sram da ih bude naše mrtve djece, očeva, majki.
Kolika je vama plaća u JP Elektorprivredi, sramno koliko je velika. Čistačice imaju cca 1.500,00 dalje da se ne navodi. Smanjite sebi plaće i nećete biti u gubitku. Administraciju imate ko da ste Pentagon. A penzioneri skapavaju od gladi, nemaju za lijekove. Sram vas bilo.