StopSDAuiNIPu12
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
19.08.2023.
Komentari
588
Komentari korisnika
Ja odavno ne pratim niti vječiti "derbi", niti nogomet. Previše dosadan sport...a navijači su dio kriminalnih i političkih organizacija.Pucajte minuse.
Ovo je svjesno puteno ko u oktobru, da imaju izgovor da ubijaju nevinu djecu, ene i starce. Ne podravam HAMAS kao musliman.
InAllah vidimo se u oktobru, narod e odluiti.A tek Vam pad slijedi 2026 godine.
Kako je meni ovo drago, nista ljepe nisam vidio i doivio kao pad politiki Heleza, koji amara i udara bez posljedica ljude po Bugojnu.A posebno za one sto ga hvale kao i Ramu.
Ne mogu da vjerujem koji nosens, i koje zaglupljivanje irih narodnih masa.Cemu vijest o navijacici.
Oni su Reptili...
U eri masovne korupcije, nepotizma... u eri jako loeg odnosa prema pacijentima ili u kolstvu kada djeca zavravaju sa sve veim neznanjem kole zdravstveni radnici i prosvjeta trajkuje iskljuivo za sebe i novac a ne poboljanje uslova pacijenata i skolaraca. Hvala korumpiranim sindikatima i nekompetentnoj vladi KS.
Ovakvi radovi se izvode od 23:00h do 06:00h.U veernjim satovima, ali posto je u VIK-u rasulo kao u svim kantonalnim komunalnim firmama ovo ne udi ni malo sto se desava.
Da te pitam otpravnice poslova zato su u Vojsci RS najvie dobrovoljaca bilo iz Ukrajine, pa Grke i tek onda u promilima iz Rusije odgovori mi otpravnice poslova?
Nevjerovatno "bolesnik EU"... najzaduzenija drava EU koja je bankrotirala vie puta i opet pravi ovakve budalatine.