PticaSojka
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
14.01.2020.
Komentari
1186
Komentari korisnika
Sta vrijedi kada je lijepa kada nije nasa. Ili grijesim ?
Znači, Aluminijum Mostar u njihovim rukama. Ima li nešto što vrijedi u BiH da nije u njihovim rukama. Zato cijela Hecegovina, po nalogu HDZ, navija za Izrael. Aferim junaci.
Da ima malo više obale u Neumu gradio bi tamo . Ovako, mora u HR. U Neumu sve zauzela seljadija pa je bolje da je na Pelješcu. Inače, od kako je SDA izgubio izbore, sa trendom opadanja popularnosti, na hvvatskoj obali investira sve više Bošnjaka, posebno iz Sarajeva. Znam ih na desetine. Sve će im propasti ako opet zapuca. A halidu sve čestitke i srećno. Ako on nije zaradio i zaslužio, ne znam ko je.
Ova mala pomalo liči na Cigančicu (čast Ciganima - Romima). Ako je zaista albanska Romkinja zašto se to ne naglašava. Bila bi čast i poštovanje prema tom napaćenom narodu.
Dolazi jarane što prije. Ovaj naš gubi kontrolu i loše nam se piše. Hanuma mu pada od posla trudeći se da sačuva pozicije. I bogatstvo. Ako ti je Alija ostavio Bosnu u amanet, shvatićeš o čemu pričam. Poklopiće nas Rusi i Kinezi, pošto amerima pada moć. Bar tako pričaju u čaršiji. A ono što čaršija priča, ili je bilo ili će biti.
Titovim nasljednicima nikada niko ništa nije našao poslije njegove smrti. Da im je ostavio, brzo bi se saznalo. A ovi današnji šupci javno se hvale šta su sve pohapali. Takmiče se. Bio sam prisutan kada se djeca dvojice poznatih guzonja političara međusobno hvale i takmiče ko ima više nekretnina na moru, planinama, gradu. Jbt. šta sno doživili. Potop.
Kakvi navijači. Obračun lokalnih bandi i dilera drogom oko podjele teritorije. Hadžijinim odlaskom stvorio se vakum prostor. Samo da nam se Beg vrati. Sve ćemo mi to staviti pod kontrolu.
Ko je mogao dozvoliti da se tu prodaju plinske boce, vjerovatno plin. Za prodaju plina propisi predviđaju oštre kriterijume. Znači, ako je to tačno, rad na crno koji je neko tolerisao. Sve je u redu dok se nešto ne desei, kao sada. A onda se svi prave ludi i prebacuju odgovornost na druge. Tako će i ovdje biti.
Kako bi ovdje dobro došle one Hadžijine duge cijevi. Štata što ih zaplijeniše. Dok njega nisu zatvorili u SG je bio red. Sve njegovi držali pod kontrolom. Sada se uspostavlja novi sistem vrijednosti. Obračun bandi i borba za teritoriju.
Istraga je u toku i nikada se neće završiti. Biće poj'o vuk magarca.