Mirsoamerikanac
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
15.03.2019.
Komentari
1966
Komentari korisnika
Da se razumijemo. Nisu ni ovi što traže ostavke nešto bolji. Nismo dotakli dno kao društvo. A ovoga nakon toliko pucnjave i ubistva nije sramota izaći i nešto reći?
NiP kadrovi? Nevjerovatno. Ali ne može električar postaviti pametnog i sposobnog. Treba glup i poslušan. Obojica savjetnika Ademovića iz Zvornika. Kud ćeš dalje.
Pročitao sam mnogo populističkih izjava oko sigurnosti u Sarajevu. Mnogo kritika takođe. Još jednom ranije je Čampara imao konkretan prijedlog. Zar je moguće da samo on ima konkretan prijedlog?
Treba diploma za tramvaj? I to marketinški snimak samo. A treba li za voditi neke agencije ili KCUS diploma?
Možete se svi pobiti. Ja. Ostavke ne dam. Meni je emo rekao da ostanem do kraja.
Čovječe zar nemaš ništa ponuditi već uzimaš u usta onoga koji je prije 44 godine otišao sa ovoga svijeta? Kakvo bratstvo i jedinstvo nakon Tomašice, Bijeljine, Foče, Srebrenice?Zar te nije sram?
Šta kaže umor pred kraj rata, pa se otelo kontroli i desila se Srebrenca. To su ta srpska d e c a, srpska budućnost koja v e r u j e da su nebeski narod.
Džeko je uinstitucija na svjetskom nivou. Ko je ovaj icardi?
Šta mislite jel pere Željka guzicu desnom? Možda se zeznula.
Nije tragedija kad neko sa puškom ubije mnogo drugih bez puške samo zato što su drugog imena, I nakon toga 3 puta TRAGIČNO pokuša izmjestiti posmrtne ostatke ubijenih čak 3 puta kako se ne bi pronašli i kako ih porodice ne bi dostojno ukopale. Ti si Vukane chet nik i isto bi to učinio, čim to ne osuđuješ.