Likrealan
Spol
Ženski
Boja avatara
2174C8
Banovan
Ne
Registrovan
16.07.2021.
Komentari
267
Komentari korisnika
Kakav god ološ bio ubijeni, ko si ti da uzimaš tuđi život?! Čuj oslobiditi ubicu jer nije pravio probleme prije. Pa znači po toj logici sad svaki miran insan kad mu neko stane na žulj može uzeti nečiji život.
Šta će šaka jada. Svi protiv njih se urotili ccc
Krenuo članak o slatkim i slanim grickalicama, a onda u toku je došla reklama od vegana da na kraju ni meso ne valja...
Tačno treba te udarati na svakom koraku. Ja sam imao kroz osnovnu i srednju problem taj da sam se bojao oca i da sam trpio sve i svakoga. Jer me je bilo strah da ako budem kome uzvratio da cu ja dobiti batine. A sutra cu svog sina nauciti aBd da takve šuta kako stigne jer takvi i ne zasluzuju nista bolje.
Pojma ti nemas ko su šije pogane i šta rade muslimanima sirije jemena iraka irana.
Gori ste vi koji pratite nas fudbal. Ne treba ti puno da skontas da se ovakve stvari namjestaju oduvijek. Pa bolab kod nas mito, korupcija cvate u svakoj sferi zivota. Ljudi pokradoše ribolovno društvo a zamisli tek ovdje para... dzaba se nervirate i trosite svoje zivce zbog ovoga.
Ne ucis ga da mrzi i da se sveti a oni ti pobili đe šta ima? Pitajte Palestinsku djecu vole li jevreje? Od malena se uči ko je ubica tvog naroda i tvoje drzave !
To nisu njegove pare, to su pare njegovih nasljednika. Tvoje je što pojedeš, popiješ, obučeš tj iznosaš i udiliješ kao sadaku !
Fuj pogan jedna.
Dajte vise krenite da vas do Moskve maknemo. Vas ili istrijebiti ili na neki otok izolovat. Nema druge.