klixbot2101
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
28.03.2017.
Komentari
905
Komentari korisnika
Od toga 60 posto bude zgazeno u stampedu?
Sta laze, zategla se ili u najmanju ruku koristi botoks. Ne kazem da je pretjerala ili da lose izgleda ali nije da se ne moze primijetiti.
Aktiviro je se Bakir
Sve sto konzumiramo je bilo u dodiru s plastikom. Odreena oboljenja su na vrhuncu, plodnost se prepolovila i sve to bez nekog logicnog objasnjenja osim naseg kontakta s plastikom. Iako nisam pobornik teorija zavjere mislim da plastiku u hrani i picu treba potpuno zabraniti probno na 10 godina, za pocetak, sto se naravno nece dogoditi jer bi smanjilo profit mega kompanijama.
Hercegovacka Leda je generalni sponzor Hajduka i pije se u Hrvatskoj, pa sta? 90 posto stvari koje se uvoze mogu se proizvoditi ovdje (kao i sve ostalo svugdje) samo se od vode stalno pravi fama i cesto siri sovinizam prema Hrvatima. Ja gledam odabrati domacu vodu ali nisam trigerovan kad vidim Janu nego zahvalan na kapitalizmu i mogucnosti izbora.
S 19 godina vanserijski talenti vec upadaju u prvi tim Dortmunda, Celzija, Barce, itd. Decko je godiste Arde Gulera I ne umanjujuci nista njegov talent i potencijal samo se pitam imaju li nasli treneri uopce nos za igraca?
Da su svi poginuli u strasnim mukama vjernik bi ti rekao da je sve to samo iskusenje ali i nagrada jer zivot pocinje kad umres, logicno.
Allah ne postoji, a ako slucajno postoji ne zamara se toliko sa svakim od 7 milijardi ljudi ponaosob. Nisi toliko bitan.
Gulerovci*
Tekme BIH su pune ljiljana i to s macevima emu je ekvivalent zastava HVO-a koje ja ne vidim ovdje tako da tibprica ne drzi vode. Ja sam zakljucio da tebi smeta zastava Hrvata Bosne i Hercegovine, u kojem god kontekstu. Inace pod zastavom Armije se pocinilo vise zlocina nego pod zastavom HVO-a, ako ne vjerujes imas sve na vikipediji.