hamsaga
Spol
Ženski
Boja avatara
EE6F3F
Banovan
Ne
Registrovan
20.03.2019.
Komentari
1419
Komentari korisnika
Pjevaj svaki dan sto se mene tice u sred Sarajeva, samo ne dovodi, onu, znas vec koju
Druze pricamo o Nihi a ne o tebi 😂
Mozda si i upravu, bosanski pravoslavac, a mozda i nisi xD
I zato ces kupit namirnice u Mercatoru koji je 3x skuplji? Dobra logika nema sta, Konzum i Mercator ce ti vratit svasta nesto.
Bingo je stroj. Da li moze bolje, naravno da moze, ali ako se samo pogleda koliko je covjek spasio firmi od propadanja, nema se tu sta dodat. Proizvode svasta nesto: Semberka, Pivara Tuzla, Majevica (Corn Flips), Dita, Ingram, Kaletex i jos svoje farme imaju. Koliko nasih preduzeca prodaje preko njega robu, npm. Digitalis za tehniku i slicno.
Grad vrvi od papaka, ovo je gotovo pa normalna pojava. Pogledaj ti samo kako on jos startuje, jos mu kao krivo sto tramvaj naisao. ima li nam spasa?
Steta, odlican igrac...
Ne, problem zagadjenja se nece rijesiti tako sto ces prestati graditi. Sarajevo je od pamtivijeka bilo zagadjeno. Sarajevo treba smanjiti broj automobila u samom gradu i rijesiti individualna lozista prelaskom na plin/struju sta god je povoljno za okolis. Tvoj "zdrav razum" nema smisla....
Meni je Marijin Dvor ustvari "Parking Dvor". Sami parking gdje god krenes. Ne vidim problem da se neboder gradi, ta lokacija je uz vec postojeci hotel i nikakav park niit suma ili bilo sta nisu planirani nikad ondje. A druga stvar je da bi to trebao biti poslovni distrikt u kojem je sasvim normalno imati i vise zgrade i trzne centre.
U Mordoru nista novo, zali Boze normalnog naroda...