geodet
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
22.02.2020.
Komentari
3244
Komentari korisnika
To je cijena slave. Pitaj Karleusu i Severinu sta sve njima govore, a jos nisi ni blizu njima. Mislim po slavi, a po glasovnim mogucnostima si iznad.
A kako bi i oni i drugi oko njih zivjeli dobro da ne trose tolike pare za ubijanje.
Kada je Aleksandar Vucic izgovarao sada vec cuvene rijeci: Ne dam Gazivode, eto ne dam, ili Ne dam Valach, posljedice su bile strahovite. Ni ovo ne mirise na dobro.
Kao logistika pomazu ubijanje drugih zena i njihove djece. Da se brinem za njih?
To je nekada bilo vrlo bogato podruje na planeti. Egipat kao itnica ondanjeg svijeta, Abesinija kao mono kraljevstvo....i ta uradi kolonijalizam? Ideja potpune dominacije zlatne milijarde je rasistika i neokolonijalna, koja dijeli na narode prvog i drugog reda. Izgleda da sve ide u prilog ove grupe teoretiara zavjere.
Jel' vas bar malo stid?
Trebao sam ja Lejlu Mirsinu to ive u Berlinu dovesti na stadion pa da vide ta je to ljepota. Lavica za ovu.
Sudei prema podacima portala "Opta analist" specijalizovanog za statistiku, Engleska i Srbija su oborile negativan rekord star 1980. godine. Naime, u 322 utakmice na Evropskim podacima od pomenute godine, pa sve do nedelje uvee, nije viena utakmica sa samo 11 uteva ka golu protivnika.
Zanimljivo da Vucicevi i Covicevi botovi u ovome daju podrsku Helezu iako Helez tvrdi da ce 'svim sredstvima' braniti Bosnu. Da ih zavade, da Bosnjaci pucaju po bilo kakvim linijama? Kao jucer o reisu. Tu su se zeznuli.
Sve smrdi od poetka. Kao jedan od nekoliko jevrejskih pokreta koji su nastali kao odgovor na asimilaciju i antisemitizam, iri se veoma brzo i postaje dominantan faktor u jevrejskoj politici. Kao rezultat, poinje unitavanje ivota Jevreja u Centralnoj i Istonoj Evropi gdje je i nastao sam cionizam.