FoxMulder
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
04.12.2022.
Komentari
830
Komentari korisnika
Sa Dodikom i realno 95% srpskog naroda koji razmislja kao on mi necemo nikada u EU.
U subotu odmah extra utakmica Hrvatska - Spanjolska to mora da valja.
Jesi legenda ali i tebi je oko 35-36 godina. Covjek vas doveo do finala LP. Prije da ces ti letiti nego Terzic.
Naravno. Ja vjerujem ali znam da to nece biti zadugo i necu da lazem sebe. Evo i Barbarez brat nas je tu. Vidjeces sta ce mu se desiti kada pocne da gubi u ligi nacija a svi znamo sta ce mu se desiti. Nema kvaliteta i ja sam svjestan te cinjenice i zato se ne zanosim. Evo neko je napisao istinu a to je da mi nikada nismo pobijedili nijednu malo vecu reprezentaciju cak i kada smo bili top. Sta onda ocekujes od ovih.
Neka se lozi ko hoce i neka misli da moze bolje. Ja cekam da pocne evropsko i da uzivam. Kada se zavrsi gledam lige petice i nasu PL jer mi je i ona zanimljivija od reprezentacije. Onda fino liga sampiona i uzivas. Volim repku ali zasto da trosim zivce na nesto sto je lose i sto ce jos dugo biti lose ne pada mi na pamet.
Mogu misliti koliko je komentara AI blokirala haha. 90% komentatora ne izlazi na izbore uopste to ruku dajem.
Nije tko nego ko. Rece zlatni ljiljan.
Znamo da obicno ovakve komentare ostavljaju generacije koje rata vidjele nisu tako da i ne cudi ovako glup ali ipak top komentar.
Standardno top komentar klasicno najgluplji
"Pare, pare, svi me dave, dugujem na četiri strane // zovu zelenaši, nema spasa ni u čaši // njeni me ne vole, kvarim im planove // morat će da prebole, udaje se za mene". Blago nama sta ljudi slusaju.