fbUser1635749002
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
01.11.2021.
Komentari
139
Komentari korisnika
Bećirović, vidim veoma aktivan,ne znam koliko je Komšić lobirao, pitam za jarana?
Dino odlično vodi vanjske poslove i ovi iz sda mu nisu ni do koljena. Bravo Dino,a bravo i za trojku jer ni milimetar države nije prodala, a čitavom svijetu dokazala,noseći na leđima ove sdf botove, da je u Bosni najveći problem Dodik.Dok su bili na vlasti ovi sdf govorilo se u svijetu da su tamo svi krivi.
Prosto je nevjerovatno koliko su se ovi zajapurili i lupetanja o nekakvoj izdaji. Pa zar nisu već odavno visoki dužnosnici sda Ćeman i Palavrić članovi Ustavnog suda i Vukoja je kao Hrvat izabran i šta je problem. U Dejtonu tako piše to su potpisali oni koji su bili u Dejtonu i njih krivite.
Zapetljao se ko pile u kučine,svaka čast za trojku što ga je natjerala na ovaj čin.
Kako visoki dužnosnici sda,Palavrić i Ćeman godinama mogu biti članovi ustavnog suda, a ne može Vukoja? Valjda važe iste norme i onda kada su dolazili ovi iz sda i sada kada ovaj dolazi iz hdz.
Budala već godinama izvaljuje gluposti o nekakvom odcjepljenju,mirnom razlazu,samostalnosti, velikoj srbiji ....i kad patriote odgovore da odcjepljenja nema i da to neće dozvoliti ovom novinaru to smeta. Šta trebamo da šutimo i da nekoga molimo?Neka smo odgovorili neka ovi što bi da i vazduh dijele,fašisti,znaju da Bosanac i na stećku stoji ponosno i gordo i da nikada neće klečati i nekoga moliti.
Šta hoćete da kažete,da ste uradili dobar posao.Uhapsite 23 čovjeka,a sud 20 pusti,jer nema dokaza, a dokazi za onu trojica što su ostala su na klimavim nogama.I lajik vidi da je to površano urađen posao,ustvari to je provođenje tužilačke sile nad ljudima.
Zbog nasilnog ponašanja, stvaranja haosa u obrazovanju,narušavanja ugleda prosvjetnih radnika,neurednih dokumenata u vezi registracije na sudu.....poništiti njegovo rješenje o reprezentativnosti i isto dodijeliti regularnom sindikatu osnovnog obrazovanja koji postoji.
Tako je Dino.Cijeli svijet je još jednom vidio sa kakvim ljudima moramo ovu našu lijepu zemlju gurati naprijed. Sreća je što na drugoj strani su ljudi traže kompromise i koji ni milimetar Bosne neće dati.Šta bi bilo da smo i na drugoj strani zauzeli iste busije i da se prepucavanja i svađamo.Rezultat bi bio da bi u očima svijeta bili isti kao oni i da bi nas svijet vjerovatno ostavio da se valjamo u blatu. Ovako cijeli civilizirani svijet zna da je krivac Dodik i njegov režim.
Kakve veze ima sindikat sa standardima, nikakve.Njegovo je da se brine o ekonomskom i radno-pravnom položaju uposlenih i ništa više.Svi ministri ranije, i ova sada su krivi zašto su dopustili da kroz razne kolektivne ugovore i pravilnike sindikat daje saglasnost na ono što nije njegova nadležnost i sada imaju ovog kabadahiju koji stvara ogromnu konfuziju i nemir u osnovno obrazovanje.