ambis
Spol
Ženski
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
29.06.2013.
Komentari
87
Komentari korisnika
jedno je sigurno bice jos mrtvih i ranjenih, sve manje je sretnih i zadovoljnih ljudi u ovoj zemlji. Toliki je obim akumulirane frustracije da je prag tolerancije na svaku narednu frustraciju ravna nuli, a to je psiholosko stanje impulsivnosti i agresije.
toliko ste jaki da idete sa politicke scene na historiju smeca zajedno sa SBiH ;) p.s. otisao Zeljko, ostala je tuga, pus..te ga na izborima, jer među vama nema takvog patriote i druga.
Imao si svojih "60 minuta", koncizno receno, hajd sad odjebi ;)
Frustrirana ruljo dobro otvorite vase okice, ;) ponovo na sceni jedan i jedini, neponovljivi, nas i vas selektor Safet Susic-Pape. :) Mnogo nas te voli srcem svim, Pape to nikad ne zaboravi :))))
jos ces ti i tebi slicni gledati našeg Papeta na terenu u ulozi selektora koji ce predvoditi nase ZMAJEVE, samo dobro otvori svoje okice :))))))
Uglednu rulju, pardon eksperte iz oblasti fudbala moramo razocarati, vas selektor ce i dalje biti uvazeni i cijenjeni fudbaler, selektor i gromada od covjeka Safet Susic koji ce i dalje voditi nase zmajeva. P.S. Glas bez razuma, rezultata, cinjenica ne cuje se daleko :))))
@ynwa Ugodan ostatak dana :)
@ynwa drago mi je sto ste procitali tekst kao vrsni poznavalac, sad Vas lijepo molim dostavite Vas CV blagovremeno..... :) @gosp. edo neprejebivi, tebe su toliko i.z.j.e.b.a.l.e. neke zivotne situacije , da sam iskreno zabrinut za tebe ;), pa krenimo hronoloski, vokabular tipa: ispod skalpa, progutaj tu terapiju i i.z.j.e.b.a.s.e neprejebivog da vise ne zna da se nemozes, pise odvojeno - ne mozes, rijecica ne :) Molim gosp. edu poznatiji kao neprejebivi u svom raciju ;), da ne salje svoj CV, obzirom da je prekvalifkovan za poziciju selektora :) P.S. veliki pozdrav za dva pronicljiva uma :))))
Danas svi vole nesto pametovati, sjesti za racunar i glumiti nadri strucnjake, koja su to vasa iskustva, uspjesi, kompetencije iz sfere fudbala. Mala smo zemlja, Pape i nasi zmajevi donijeli su radost i srecu nasoj zemlji samim odlaskom na svjetsko, al kad neko ima previse licnih frustracija, e onda je terapija nakaci se na net i glumi sveznalicu, pametnjakovica na portalima, a kad se okrenes iza sebe, sve prazno, nigdje nikakvih rezultata.... Bog na nebu, Pape i nasi zmajevi na zemlji. Mnogo je nas koji vas vole i srcem bodre, zato bih volio da Pape i nasi zmajevi krenu dalje zajedno. P.S. Ovi nadri strucnjaci sa portala nek posalju CV u nogometni savez, nek predstave svoje reference strucnjaka iz toplih domova ;), mozda neko od njih moze biti mnogo dobar selektor, sala mala, moze al u k...
Zna bakica i znamo i mi da je to pucanj u prazno, mada neodoljiva glad i pohlepa nema granica, al nec ici bakice, nece ici... ;)