Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipek Bilgin je glumila majku Kenanu Imirzaliogluu u seriji Ezel. Definitivno najbolja turska serija ikad i jedna od boljih glumica je Ipek.
Nekada davno sam gledao neku tursku seriju ,,Dolina vukova".Bila je to interesantna serija.Ali razvuku je do besvjesti.Predje u smaranje.Ove gospodje nzn i nema veze.Cisto da napisem da su turkinje isto bzv zene...
@maxMAXmax nemaš ti pojma turkinje vatra od žena
@Saurizio Uuuu na serijama su gromovi...U realnosti me podsjecaju na balkon.
Odgledala sam cijelu ovu seriju iako ne gledam nikakve serije i općenito rijetko gledam TV. Medjutim, serija je vrlo kvalitetna sa dobrom pričom i glumcima. Puno, puno dobrih pouka iz različitih životnih situacija u koje i sami upadamo. Ko je gledao zna o čemu govorim i slozit ce se sa mnom. Ne spada u one klasične sapunske serijale
Kako znaš kad ne gledaš nikakve serije i kad općenito ne gledaš tv?
I ovi Turci rijetko navrate u kasabu jer znaju kakva je smrdljiva njihova granična provincija.
Dobrodošli. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
@BegovskiOporavak i za tebe jednu kukuruzu u guzu
Za ove se glumice ili opcenito turske glumice zna i to jako dobro jer turske serije pored balkana gledane su i na bliskom istoku, kao i na dijelu zapada. Fazlinovice gleda samo ko nema kablovsku.
A taj zanr i te glumce prati moja nena i ljudi koji su na istom intelektualnom i nivou. Ne mogu to shvatiti, taj civilizacijski jaz je za mene nepremostiv.
Mi smo svi naprosto željni ovakvih vijesti
Lozi me ses u stramplicama hehe pozz raspolozeni narode mojne dislajk zapeko sam 😇
Neslihan ? A gdje su u novinama neše lijepe žene i glumice.