Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina vukojebina u Evropi u kojoj se jagnjad peku na sred carsije, parkiraju auta, cijepaju drva, klofaju cilimi.. kasaba u kojoj su redukcije vode ko u srednjem vijeku, dok se pacovi kote po podrumima, zaostala i primitivna sredina u kojoj se u sportskim dvoranama i stadionima organizuju odron takmicenja poput ZMBT, koncerta srpskim odron pjevaljkama, i "umjetnika" poput Jale brata, seanse nadriljekara Torabija, jos malo pa i koride...
koliko iskompleksiran moras biti hahahahahahahaha, divi debila hahahahahaha
Da ne pricam o divljastvu, peksinluku, poganluku i kriminalu njenih nesto manje od 300.000 stanovnika... U to su se najbolje uvjerili turisti i studenti, koji su ostali zapanjeni primitivizmom ove mrake... A covjek kojem se divim i koji je isto ostao zatecen ovim divljacima bio je M.A. Henda. On je prvi primjetio njihov primitivizam i kukavicluk u ratu jer sus se razbjezali ko zecevi cim je zapucalo.. Tad im je sklepao pjesmicu "Sarajevska raja..."
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja očekujem od premijera konakovića da se očituje o primitivizmu načelnika memića oji planira da proda arheološko nalazište Butmir. Usput da se izvini Zisku jer nije Zisko organizirao janje. Nije primitivizam ućiti fatihe gondoli kod vijećnice, klati kurbane u centru grada, dovsti do propasti KK Bosna, prodati parkove, arheološka nalazišta uništiti. Nije to primitivizam i cirkus...Hvala SDA!!
GDJE JE DODIK? Cuo sam da je janje bilo pravoslavne vjere i da su mudzahedini namjerno okrenuli isto u cilju omalovazavanja ljudskih prava srba i srpske jagnjadi
Idi u svoje lijepo Goražde, pa okreci janje na mostu ispod mosta... Ne mozes ti ovakve otjerati iz grada ni s puškom...
KOja je j.bna poenta sakriveni komentar, ako se komentar opet može pročitati ???? NIđe veze.
Janje moje cupavo, ko te frisko okreto?
ahahh usro se
nije tvoje al' si se pridruzijo krkanluku, tako onda - k'o da je i tvoje!
Nije ovo jedina spodoba .More bit da mu je Ajnažić obezbjedio bure ,a Janjac pravi sarajevski ko ove poslije ratne sarajlije Treba papke vratiti odakle su i došli
sta cemo s nasim domacim papcima?
...ko na kraju pozdera janje,Zisko ili FGR???
Moje razmišljanje: Zisko malo svratio da se zeza sa rajom, novinari klixa naišli slučajno, uslikali ga, i nepravedno čovjeka optužili da je okrenuo janje. Zisko tuži klix ako imaš imalo pameti.
100%
jagnje nije u nicijoj nadleznosti
To je zato sto se nije etnicki izjasnilo
Papak parekselans! Dosao u grad da kenja po njumu. Svakako nam je ugusen od papanijade. Ko ti pokaza put do Sarajeva medzede.
Polarni dugodlaki medzed!
Iza ovoga stoji ministarstvo kulture!
NIJE VAZNO CIJE JE KRETENU, TREBATE SVI DOBITI KAZNU KOLEKTIVNO I TI I OVI MAJMUNI IZ ONOG RAFAELA.
Zisko je uvjek na pravome mjestu u pravo vrijeme, da prokomentariše ovaj užasni čin. Pozdrav Seka Tuzla .
Sta ba nije tvoje prije deranja koze imali ste istu frizuru a evo i ovako na raznju se vidi na pleckama se vidi tetovaza made in Gorazde :)