Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BosnjackiPonos2 Ja sam Bosnjak i ne smeta mi niko i nista, a ti si izrod i muslimana i Bosnjaka. Kome smeta ikakav praznik nije dobar u glavi
Fuade Kasumovicu kako si dozvolio da se najugrozenijim,a to su korisnici socijalne pomoci,da im se oduzima od socijalne pomoci pola socijale za dug prema eronet karticama iz 2008 godine.Kriminalac ,djubrepeto ljigavo,kako si se samo uvukao mudro seljacima u guzice,oni su te i izabrali, pravi građani nisu,jedino oni koji su povezani sa vama kriminalcima,doktorima,sudstvu,advokatima, tebi i tvojima,i sličnima.
Fuade Kasumovicu javne ustanove ti ispred nosa profaju narkotike sarajlijama.
Kucice za narod ose,jos samo kriminalac Fuad d postavi tanjire limene u kucice prazne zavezane na lancima u d narod za novu godinu unutra sjedi i slusa bend.Vidite da ljudi samo prolaze i bulje,Fuad je jedan veoma mudar kriminalac.
Nema posla i besparica je u gradu .. Tako da mi je ovo sminkanje grada besmisleno i bezpotreno bacanje para..
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
prelijepo svaka cast👏👏👏
Ima li tu kupiti petardi?
Zenica, sjedište El Mudžahid odreda, slavi Božićne praznike. Piš
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Mital zona