Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, napokon nesto pozitivno i lijepo u BiH. Svaka cast takmicarima i cestitke pobjednicima! Sponzori pomozite takmicarima jer imamo jako talentovane plesace koji ulazu mnogo truda i vremena da ovako izvrsno plesu!
1. Ples je sport A NE KULTURA. 2. ISLAM nema nikakve veze sa ovim niti neko od vjerskih predstavnika treba da komentarise ovu vrstu plesa. 3. BiH kao zemlja nema ni jedan klub koji ima mogucnost da svaki par posalje na neko prestiznije takmicenje jer nema sponzora koji stoji iza njega. Inace obaveza kluba je da priprema parove i salje ih na takmicenja. 4. MOLIM SVE KOJI NEMAJU POJMA STA SU LA I ST PLESOVI DA SE PRVO MALO INFORMISU PA ONDA DA PAMETUJU OKOLO I DA PRICAJU KAKO TO NIJE U REDU. Da bi postali dobri plesaci mi svi treniramo danonocno poput ostalih sportasa jer kao sto rekoh prvo se informisite o ovom pa onda pricajte.
bilo je pičaka..
j... bi ja ovo
MOJI PRETCI SU SVI BILI POD TURCIMA I JA SAM TURSKO KOPILE ALI SE NEKAKO BORIM SA TOM CINJENICOM... STO SE TICE ISLAMA JA LICNO ZNAM DA SVE SRBKINJE (ZNAM DA SE GRAMATICKI PISE SRPKINJE ALI...) OVLAZE DOLE KAD CUJU KAKO HODZA UCI... ISLAM JE IPAK VEOMA SEKSUALNA RELIGIJA JER SRBKINJE VOLE DA CUJU HODZU A SAMO SANJAJU OBREZANOG... STO SE TICE IZBORA GLASAJTE SAMO ZA MENE I NI ZAKOGA DRUGOG MOLIM VAS NA TOME JER MI JE JAKO POTREBNO DA MOGU DA NASTAVIM DA HANDRIM MUSLIMANE U VASE IME... UNAPRIJED HVALA ZA VAS LOJAVI (TJ. LOJALNI) GLAS... SRETNO!!!
NIJA MI JASNO KAKAV JE POGLED ISLAMA NA OVAKO PROVOKATIVAN PLES... ZAMOLIO BIH DA UVAZENI GOSPODIN MILO-RAD DO-DICK (NEXT TO DICK) DODA SVOJ EKSPERTNI KOMENTAR... EVO JOS NISAM ODLUCIO ZA KOGA DA GLASAM, ALI NAJRADJE BIH GLASAO ZA ONOG TIPA IZ ZENICE STO JE KORISTIO PORNOGRAFIJU - IPAK JE ON NAJBOLJI NA OVIM IZBORIMA...
jesu dobre ove trebe :O