Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...al su ih zaj­ebali što ne poznaju "trendove"....ulicom više i ne viđamo žene no trenduše u raznovrsnim, nakradno shvaćenim pojmovima ženstvenosti.
https://youtu.be/euq0PNKLa58
Tako je commie upravo tako. Danasnji trend izgleda sto si nakaradniji to si jos vise u trendu. Prelijepe zene sa fotografija iz Sjeverne Koreje, istinska ljepota bez 10 kila sminke.
kako izgledaju lijepe i normalne ... trebaju biti sretne sto se ih ovaj rugafet od trendova nije dotakso ...
Zdravo se hrane al ne piju kravlje mlijeko i zato su im male sise al su ipak lijepe
sudeci po tvom nick-u :))) tebe nije zaobislo :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolesna nacija ! Da ih Allah uputi na Pravi put !
Koja ljepota. Prirodno i jednostavno.
šta ti je prirodna lijepota..nema karmina, pudera, kreona, obrva i ostalih gluposti
Je li ovo sve ista zena na svim slikama?
Jedina, malena, volim te, sakam te...
Zasto-zato. :)
sexy kosooke, mogao bih se ja s njima "igrati?"
from D.P.R.K. with love :)
E propustile su mnogo. Ciste i elegantne, manite se trendova.
frizure sve na isti kalup xd ima li loja da je frckava >_
Iz iskustva ove azijatke nisu uopšte loše žene. Ne postavljaju puno pitanja.
ništa one ne vrijede dok ne slože jedan duckface i ugrade umjetne nokte i trepavice, te napušu doyke.
A svjetski trendovi su LGBT. Ovo na slikama nisu žene nego dame.
Zgodne su pravo od North Korean girls. Prave prirodne ljeotice.
Kako je zabranjeno komentiranje na clanak o DONI A. - ŽELIM JOJ SVE NAJBOLJE I DA JOJ SE VIŠE NIKAD NE VRATI KANCER, ALI I DA GA NIKO NIKAD NE DOBIJE ...... MNOGI KOJI SU JE KRITIKOVALI SU BILI SAMO JADNE DUŠE KOJE SU POGRIJEŠILE I IZ OBICNE ZLOBE SAMO PLJUVALI - IAKO JE ŽENA POZITIVNA SKROZ .... NIKAD MI SE NIJE SVIDJALA NJENA MUZIKA NITI JE SLUŠAM, ALI IMA NEŠTO POZITIVNO U NJOJ I DRAGA JE OSOBA ...
Kinezi mrš u Japan
.
Prvo te preplavi osjećaj bezvrijednosti. Osjećaš se potrošno. Kao da si prisilno stavljen u vlak i udaljavaš se od svega srcu dragom. Izgubiš samopoštovanje, želiš da se sklupčaš negdje u kut i tiho jecaš. Znaš da možeš da napraviš novi račun, ali ponos ti ne da. Cijele dvije i pol minute. Kreneš da se registriraš ponovo, traži ti mail. E u klinac. Napraviš mail. Krene registracija, nadaš se da će samo da ti traži mail pro forme. Sve samo ne verifikacija, sve samo ne verifikacija. Kad ono - traži verifikaciju. E u klinac. Dočekaš napokon ''Kliknite da biste potvrdili'', klikneš sretan misleći EVO MOJIH NOTIFIKACIJA, kad tamo - ništa. Pitaš se šta si propustio. Ali nema povratka. Onaj mali plavi čovječuljak u gornjem desnom kutu ne maše ničim crvenim. Tuga. Samoća. Shvatiš da moraš sve ponovo. I kreneš. Gradiš se. Čeličiš. Jačaš. Shvatiš da nisi od stakla. Vratiš se luđi. Jači. Želiš da im pokažeš da te nije briga. Ali.. duboko u sebi, svi mi banovani patimo za našim prvim accountom.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)