Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogla bi ti zacepit` mala ko pokojna ti svekrva negdje u tunelu pod budnim okom paparaca, u pamet se djete, veli tebi tvoja Donatella...
Bjezi od paparazza sad moja ti
Duke of Edinburgh (Phillip) je najveci rasista i to je dokazano i ne zaboravimo da je Nijemac podrijetlom - narucio je ubitsvo Diane jer je bila trudna s muslimanom.. mogu mislit sta je pomislio kad mu je unuk doveo crnkinju.. uglavnom iako je UK vrlo toleratna kao zemlja, njihov establishment je vise rasista od hrvatskog. a jos vise im smetaju siromasni.
Harry nije sin one nosate spodobe. Ovo je najelegantniji način da se izbije i teoretska mogućnost da Harry ili njegov muški potomak naslijede englesku krunu.
Hari je isti dedo, kraljicin muz
@LaLuna Ocito ti nije poznato koji (Harry) je u liniji za krunu, a da i ne govorim o njegovom sinu, Prvi je carls, drugi je William, treci George pa njegova sestra itd.
who bolan cares, heboVamOna fameliju
neko je u qrvaluku ali se zataskava
Pa ne bi bio u kraljevskoj porodici da mi placaju. Samo neka pravila, procedure, moras bit ustogljen, a Megan hoce malo opusteniju varijantu noge na sto da digne, da išćejfi sto se kaze, da se ne pravda ovoj babetini.
Meghan moj ti je savjet, izbjegavaj tunele i radi live stalno na instagram, inace si donja ko diana