{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zaplovite kroz muzički vremeplov u Pivnici HS

24.3.2015. u 22:00
15
33
Zaplovite kroz muzički vremeplov u Pivnici HS
15
Muzički vremeplov Magacin Kabarea je zabavna pustolovina kroz muzičku historiju Bosne i Hercegovine, ali i regije. Ovaj dvosatni prikaz događaja, uz Sarajevsko u ruci i putovanje kroz najpopularnije pjesme od šezdesetih, pa sve do danas, obećavaju dobar provod.


Provedite nezaboravnu subotnju večer sa osmijehom na licu uz jednu od najpoznatijih bh. komičarki Aidu Bukvu i neponovljivog Aldina Tucića, pozivaju iz Magacin Kabarea.

Aidi i Aldinu se možete pridružiti na sceni, izvesti skeč ili otpjevati pjesmu, te osvojiti nagradu. Muzički vremeplov se izvodi u aranžmanu maestra Nenada Tešića, a održat će se u subotu, 28. marta u 21:00 sat, u Pivnici HS na Bistriku.

Preuzmite svoje karte za muzički vremeplov, po cijeni od 10 KM, koje se mogu kupiti u Pivnici HS, i otputujte u najzanimljivije trenutke naše prošlosti. Rezervacija karata se također može izvršiti putem broja telefona: 033 239 740. Za svaku kupljenu ulaznicu Sarajevska pivara d.d. je pripremila prigodan poklon.

Sve prisutne pored dobre muzike i zabave očekuje i Sarajevsko, u retro limitiranoj boci, koje uz slogan "Originalni okus zlatnog doba", sa starom recepturom zadržava svoje vrijednosti, autentičnost i dosljednost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: