Muzika
211

Nezaboravna druga noć Sarajevo Beer Festivala uz Bajagu, Poćka i Dječake

Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Sarajevski bend "Poćko i New Primitives" oduševili su sinoć rock'n'roll publiku, a Dječaci i Bajaga su atmosferu na 4. Sarajevo Beer Festivalu doveli do usijanja.

Muzički dio festivala sinoć je počeo, kako je i najavljeno, u 21 sat, odličnom svirkom domaćeg benda "Poćko & New Primitives". Hitovima Zabranjenog pušenja, Poćko i ekipa su, više od sat vremena, vodili sjajnu rokersku publiku, na putovanje kroz vrijeme.

Gosti iz Splita, rap grupa Dječaci, podigli su sve na noge uz "After u zatvoru“, "Lovrinac", "Bile starke" ali i pjesmama s novog albuma "Firma". Spektakularnom svirkom i porukom da im je "Nastup u Sarajevu velika čast“, Dječaci su obilježili drugu noć Sarajevo Beer Festivala.

Momčilo Bajagić Bajaga je sa svojim bendom napravio odličnu atmosferu i za sve posjetioce na Zetri, s izvedbama starih ali i pjesama s aktuelnog albuma "Daljina, dim i prašina".

  1. Sarajevo Beer Festival će u nedjelju ugostiti najpoznatiju rokericu u regiji, Tanju Jovičević i grupu Van Gogh. Koncerti počinju u 20 sati, a festivalski prostor će za publiku biti otvoren od 14 sati. Ulaz do 18 sati se ne naplaćuje.