Zaštitni znak demonstracija
0
Žuti pas godinama ne propušta nerede u Atini
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDAN JE PUJDO :)
Od sad mi je Zuti idol, moga mi brata :) Sampion.. pametniju od komplet naroda u BiH. Jos malo ce Zuti postati predsjednik MMF-a :) Rusi sve gigante, cekamo te u Sarajevu!
U grckoj je pas demonstrant kod nas bi bio politicar po profesiji...inace posznat iz viceva kao LUD pas ;)
Upravo ovaj clanak pokazuje kakvi su novinari sa-x-a. ZUTI NOVINARI od svih mogucih vijesti iz Grcke su \"odabrali\" da pisu o ZUTOM PSU.... Pravo ZUTO NOVINARSTVO....
Jo kralja kad viri iza kontejnera, ha ha ha cuko zakon!
dobro ba, a ko potrova one pse kod nas, sazna li se sta?
ovo je legendarni Mulac! legendarni domacni obicni djukela (DODGE) iz mog komsiluka muvao se svaki dan okolo i skupljao stvari, sta god mu padne pod sapu, patike, cipele, ups paketi, novine, ma sve moguce, on to uzme i odnese u svoje cose, trkao se sa autima koja bi prosla, nema ga nesto u zadnje vrijeme, ali sad znam dje je otiso! Mulac vrati se ba!
hahha legende ocam...najbolje je ono kad izviruje izmedju kontejnera
faca
DRUZE ZUCO MI TI SE KUNEMO !!!!!!!!!!!!!!!!
a dobar je pas
Flok
najbolji ovaj sto palijom udara drota na skuteru.....
ZIVA LEGENDA CUKO -- LUD KAO KAMEN
I KOD NAS IMA DZUKELA I STALNO SU NA NASLOVNICAMA, ALI NISTA NE POMAZE