Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
What's the point?
Znači ja te izazovem da uplatiš u dobrotvnorne svrhe ili da se poliješ hladnom vodom, i ti kažeš odoh donirat novac. Je li sad jasno?
Hajde izazovi me
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I ovo je kao vijest. Koja je ovo retardacija od vijesti ? Zalio se vodom. Pa nek je kad je mamlaz.
Istina, bolji je ovaj klip https://www.youtube.com/watch?v=_XOgsIAUpxI :D
nije on nikakav mamlaz, havetinjo mala
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I ja bih se poljevao vodom svaki dan da mi dodje na konto svakih sar vremena 22,000 dolara, bemte ja u stau.
Koliko oni vole novac, polit ce se konjskom spermom samo da ne daju nista.
wow.. Sta reci osim wow
Boli ga lakat!
A ja juce bio u parku i pokisao do gole koze. Rijec je o takozvanom setanju/trcanju po parku i kisi. Trend koji postoji vec neko vrijeme. Gledao sam i patke, a i to je novi, moderni trend. Ja pratim sve trendove. Jedna mama patka je dobila pacice i oni su se valjuskali po blatu, malo plovili i prevrtali se preko kamenja. Bile su i druge patke, ali sve je djelovalo prilicno harmonicno. Neke "kvaknu" i polete metar-dva, ali se odmah smire. Ostale nisu obracale paznju. Bilo je i gusaka. Patke su smijesne, ali gracioznije od gusaka. Guske su nezgrapne, previsoke i predebele. Ne tako daleko od pataka ima jedan zec, a nekad se pojave i dvojica. Uvijek na istom mjestu i kad im pridjes na 5-6 metara, smugnu u obliznji zbun. Ne znam u kakvim su rodbinskim vezama. Plasljivi i lijepi kao svi zecevi. Pozivam sve ili da ucinite isto sto i ja ili da donirate novac. Unaprijed zahvalan, Sasa Puskin
Ovo mi je sigurno prvi put da se okupa hladnom vodim
Sta covjek uradi, mogu zamislit' kako se osjec'o :/
Komentari o zidovstvu za 1.2.3....
Nema još ništa jarane, nastavi odbrojavat'
To je zato sto su procitali moj komentar. smrc