Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a manijaka mila majko, nastran bio
A sta radi Mrki na slici?
Ovaj je poceo ko zna kome jos ovako nesto moze na um pasti! Ma to treba dobro na lupati pa neka ga poslije lijece s cim zele!
"Kada su saznale što im je doktor Levy učinio, naše klijentkinje su 'bile ponižene'. Sada ćemo, zahvaljujući odšteti, moći početi proces izlječenja", dodaju advokati u saopštenju ...ajme kako novac lijeci svako ponizenje
A ilustracija je glavna, nigdje veze sa temom. hahahaha Svega na ovom svjetu ima, ovo je sigurno bio sok. Ali eto bar ce moci poceti proces ozdravljenja. Kod nas ne bi ni to docekali, jos bi ispali ludi ako bi bilo sta rekli.
Nikita Levy, znaci ruski Jevrej.
Svakoj osobi po 22.500 dolara. Super.
Nije Hercegovka nego Hercegovac, i to poprilicno bolestan.
...e, luce...oli žališ ća te mašilo?
"Sada ćemo, zahvaljujući odšteti, moći početi proces izlječenja" Lova sve lijeci.
ma ha je on nikita (ni-kita) nemre' valjati :)