Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ribolov zakon. rokneš gajbu pive i boli te qrc oces li ista upecat.
A što smo nešto fini, a za ručak jagnjetina, junetina, prasetina,... Kakvo licemjerje. Čovjek ulovio, zna se do koje veličine se riba vraća nazad, ova se ne vraća i sad je on divljak, a ja kulturan odoh na ćevape.
Dvije pjandure krezube. Pu mater vam odvratnu. Ja bi tebi glavu otkinuo koliki si međed, puuu de.bilu.
ovolikog si mogao samo na dinamit ili mrežu upecati, a na silk, sumnjam
čovječe, grehota je tolikog matičnjaka nabiti na ražanj
Ova riba da je ostala u malom akvarijumu bila bi 62 grama i max. 6 cm . Zlatne ribe rastu proporcionalno okolisu , bas kao i ljudski mozak ..
Bode me ova slika kapitalca u oko strasno uffffffffffffff Nema mi druge nego da idem na more pecat...ne vracam se doma bez tune od bar 70kg :D
Da je srece pa da si ga vratio u vodu, al ovo je Bosna
”Sportski Ribolov” 🤣
Prvi ovakav ulov... 'nači vjerojatno i zadnji. Nije ovo moglo nazad u vodu a majstore. Treba seljaku da se vidi šta je ulovio. Za ovo se u civilizovanom svijetu ide na robiju.
Koliko su govna stapova razapeli, dobro ima ikakve ribe.
Je li mu ispunila 3 zelje?
Koja aždaha , traba ti bejzbol palica da je utučeš he he
KOJI ZLOCINAC, P ICKA TI MATERINA ZASTO SI GA UBIO I ZASTO SE NISI USLIKAO I ONDA GA VRATIO U VODU?
KOJI ZLOCINAC, PREPARIRATI CE GLAVU I ONDA CE GA OBJESITI U NEKE PROSTORIJE U KOJE NECE DOCI NI DVIJE PIJANDURE DNEVNO?
kod nas na jezeru ljudi upecaju kazu mala ne valja i umjesto u vodu on od muke baci je pored sebe kad krece kuci kaze bizi sta cu te nosit smijat ce mi se kod kuce i ostavi je da ugine nemamo mi kulture ba ni za ribarenje