Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse kamen saviti nego to :) :)
Dobijes bruh :D
Kazu kad ruse zgrade umjesto one kugle zakace nokiu 3310
Meni sa krova kuce ispala , sidjem sastavim je jbt radi ko sat :) i sad je imam , Bogami radi reko nek stoji za nedaj Boze sta znas kad ce ovaj pametni da pobudali ... :)
b3ta
HAHAHHA DOBRA FORA
Nece mi zmija kroz zid otkako sam ga saviJo :(
Pa nije limun jerane
kultni telefon...
Eureka -.-'
Nokia 3310 je Golf 2 za sve druge mobitele. :)
Normalno da mu nije nista, ti su mobiteli letili sa raznih visina i uvijek bili u dzepu, pa su sluzili sve dok nije bilo vrijeme za novi. Iz hira, da ne bude zabune :D
...da je wermacht imao 3310 umjesto panzer-a...
Jel vas Chantel hipnotisala ? :$
Jedini telefon koji je klasicnom Bosancu odgovaro,ja sam sve sto mi je dolazilo u ruke unistavo pa mi je babo govorio "ti bi konju rep išcupo" al ovom telefonu nista nisam mogo.
Samo oklop napukne al ima za petaka novi :)
mnogo mo je zao sto izgubih pet minuta zivota na gledanje ovog idiota sto krivi mobitel i ovo sve zajedno sto je napisano ovdje osjecam se tuzno i razjareno fuj
sta sam "Zmijuge" odigrao na njoj na dosadnim casovima u to doba hehe
Joj Klix, pa ovo je vec bajat fazon.