Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik je takav kralj, znaci boze hahah :D
Bravi bosnjo jedan kroz jedan....Samo jbg kod nas se izgubio smisao za humor sad smo postali moralni i psihicki degenerici pa nam je draze nekog ubosti nozem i ukrasti nego se hljeba najesti
uzeo sam digitron da izracunam koliko ima pogleda
Ova slika, sa tri koke, odlično..hahahhaaaaaa
M E C A L E G E N D A 😂😂😂😂😂😂😂😂
Mi u Zenici nemamo problema s akcentom.
Bokte sapo,dobar je mali
a njegove rijeci se citaju krajiskim naglaskom xD
ZNACI BOZE !! HAHAHAHAHA
http://sila-x.com/category/meca-cazin/
Legenda je, svaki dan me nasmije.
Da imam 10-15 godina možda bi i bilo smješno. Ali nažalost nisam. Izvini Cazin Meca
Pozdrav za krajinu i Mecu :)
http://tinyurl.com/o4pszrc
bar nesto rade, hahha dobrila su
Sta je ovde smijesno, ja sam ovakve stvari radio sa svojom rajom kad sam imao 10 godina. Osim toga, ovakav vid humora je vise karakteristican za Hrvatsku nego za Bosnu, pa u Sarajevu je svakodnevni razgovor sa ljudima smijesniji od ovoga.
zgembo ne prdi....
Vidim da se prozvani ocigledno nisu nikada u zivotu igrali u snijegu kao sto je gore prikazano, to kako se on, onolika konjina igra u snijegu, tako sam se ja igrao i izmisljao kako cu ludje skociti kad sam bio dijete, ali jbga ocigledno neki nisu imali djetinstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam Mecu iz Cazina, ali zato znam Mecu sa Bistrika, kojeg tako zovu zato sto mu lice izgleda kao da ga je menga izbacila, moze li to proci?
11 000 pregleda??? HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Što ste ba hejteri. Ima preko 700000 pregleda na njegovim klipovima, samo sto su razbacani na vise profila.
znači autentičnih 11500.... moj debilu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni je ovo cesto iskakalo na fb neki klipovi pise meca ja mislio neki retardinjo iz turske nisam ni jedan pogledo konto virus toliko o tome..