TV reklama u Brazilu
0
Zlatna pravila uriniranja ispod tuša
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svaka cast na komentaru,potpuno se slazem...
ja sam ovako urinirao i bez ovog texta.
moglo bi se vode ustediti i kad se sudje pere
sta ce nam ovo,informacija je nigdje veze
Pa oni su otkrili \"rupu na svirali\". Jos je bolje ako uzmes \"do jaja zensku\" pa se pod tusem \"urinirate\". A kasnije padne \"vruc seks\". Evo,ja vec vidim da Pipo se trese od zelje da isproba ovo sa Srb-inon. Demokratija, uzmi Pipo Ago sto je tebi drago.
Jedna od glupljih stvari koje sam procitao na bilo kakvom informativnom portalu...
Stavi sliku tate koji te napravio tako budalastog!!!!
Malo si pretjerao..........što čovjek u svojim rječima više pretjeruje toliko one imaju sve manju i manju vrijednost.......ako ti se Cerić ne sviđa što je vjerovatno reci to na pametan način....onda tek tada tvoje riječi imaju vrijednost...sve dok baljezgaš riječi su ti nalik na ovu mokraću u spotu...samo da ih se kutarišeš nekako do kanalizacije pa kako god.
Ja drzim reisa Cerica ispod mene kad uriniram ispod tusa.To je takozvani Zlatni tus.
Loš link