Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tražio...dobio...
al ga brat pljsnu
al ga šljegnu frajko, nego me zanima gdje nesta lik...
SVAKA ČAST HAHAHAHAH
i ja bi ga zvizno...
Puče ga lik, slina mu ko kandžija izleti! :D :D hahaahahhaahahhh
Neka ga je mazno, pa makar...
gluposti žive
macka
ja sam dzevdo druze, rat sam prezivio, a bolje da nisam. Patim se kao i sav ovaj svijet, al stas, najlakse bi bilo leci i umrijet. danas nemas sta vise ni odradit, svi nosaju marku dvije, a bome takav vakat dosao da su i mene poceli odradjivati. nesto razmisljam da odem u inostranstvo, moram pitat hanumu sta ona kaze ja ti budem na dobrinji, pa ako si raspolozen navrati, da bacimo koju suplju (i ponesi koju marku)
Znao sam jednog Dževdu sa Grbavice 1, davno... Ali to nije isti. Ovaj je malo i mucao. Problematičan bio do zla boga. Ali simpatičan i dobar sa svijetom u čijoj je sredini obitavao. Da mi je znati šta je snjim bilo, je li rat preživio, je li sotišao negdje, ili broji svoje stare dane u nekoj mahali sarajevskoj...
pa trebo ga je jos koji put ali i ovo je dobar udarac! Ko trazi i dobije!
Nemam ništa protiv da mi neko dosađuje ako će da mi plati za dosađivanje. Ništa nije u životu besplatno, i sve ima svoju cijenu. Nema džabe ni kod babe.
Heeeej al mu adžo uzvuče savdalinku,ima da se drpa do u Sloveniju.Bravo kipu,predložiću te umjesto Oskara.
Nocas mi oko pati, nocas me obraz boli... nastavite...
pa m.a.j.k.u mu je.b.e.m balavu gdje ćeš polizan prst nekome onako... ja bih onu utoku poteg'o ljeba mi mog :)
svakom prema zasluzi