Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe si Barbie, evo Kena
nek ona duboko udahne,a ja odoh do nagiba naPitu..............
A najzalosnije Barbie je ime po Klausu Barbieu
Ovu drzati samo u ormaru kad zatreba
kao prvo barbika nema ovolike cice.
Ovo mi je toliko bolesno da nemam rijeci to opisati! Umjesto sto joj se pruza medijski prostor, treba joj se pruziti strucna pomoc!
Živi od vazduha i svjetlosti? Ahaaa, znači noću posti jer nema svjetlosti i živi samo od vazduha... To joj dođe k'o neka dijeta, huh? NE SERI, MALA!
dobro, dobro amko. :D
naravno da je moguce, kako recimo prezive ljudi koji imaju tumor i koji moraju imati parenteralnu ishranu? jedini problem je kao i uvijek da kroz "kateter" (ili kako se kaze na nas :)) mogu uci bakterije u krv, tako da ipak nije bezopasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupost. Samo nesigurna djeca mogu dovesti sebe do izgladnjivanja, a za tu nesigurnost je kriv odgoj i još niz faktora, a nikako luđakinja koja se fura na lutkice za djecu. Smiješno mi je kako svi pričaju o anoreksiji, a nitko o pretilosti. Rijetko kad čovjek vidi osobu koja je anoreksična, a pretilih je sve više i to je sve veći zdravstveni rizik.
Ko su danas sve uzori ljudima, to je smiješno
ovu ne treba ni ukopat ni kremirat kad umre. treba je reciklirat' >
Prirodna ljepota nema sta....
...woow lijepih grudi.
...imas pravo :)
Nek mi poživi, a i ja pa da vidim kako će izgledati kad ostari.
U Ukrajini svakakvih sranja