Istraživanje Kaspersky Laba
0
Žene su aktivnije i više kupuju preko interneta
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari kao da su preuzeti iz Maoce ili sa portala "lsIam -Jedini pravi put"...Uzas! Stvarno ste zaostali i ne cudi sto vam uvode vize i uskoro grade zid oko 12%!
Kako si samo nekulturan,pa ko da si iz sume juce izasao covjece..
ovdje u americi ljudi koji kupuju second hand odjecu su obicno white trush (bijelo smece) tako zovu americki olos!!!ja inace furam HUGO BOSS to mi je omiljeni brand!!!
...pažljivo iščitah komentare :))...prskaju frustracije k'o fontane...prazna glava, prazan novčanik...i eto savršenog mrzitelja svega...jebbeno vam je, sami sebi najveća kazna...
...internet je čudo :)
Nazalost su neki takvi, ali ne trpaj nas sve u isti kos, poznajem i Srba s istim Balkanskim macho-asshole problemima.
Najjaci su decki koji misle da su fajer i pol, pricaju kako su djevojke ruzne, glupe itd a po iznesenim komentarima se vidi ko su i kakvi su...jadni i neskolovani. Btw, vecina vas nista ne valja po izgledu...omG, pogledajte se nekad u ogledalo, pogledajte kad izadjete u grad sta hoda po gradu od muskaraca (katastrofa)...nije se samo ''skockati'' vazno (sto i ne znate uvijek, cesto vam ne stoji, niti je vasa odjeca nesto kvalitetna), vazno je i tijelo (koje u vecinu slucajeva ni na sto ne lici), vazna je i kosa (koju vecinom skoro da nemate), itd. Kad pogledam, zene su, i bez make-up, opet ljepse no muskaraci, cast izuzetcima. O da, drage djevojke, znam da je tesko obuci se u Sa, ali nije naprimjer Slavonski Brod daleko. Naravno da nema izbora kao na zapadu ali ima solidnih brandova sa up to date kolekcijama, od februara ce biti i H&M i C&A, vec ima Deichmann i Takko (jeftino ali moderno). No nista lose ni u second hand, mnogi to rade i na zapadu, pogotovo kada traze vintage.
Zene su korisnici a kreatori svega muskarci!
dobra ova kovrdzava sa slike, mogo bi se omastit' brk
http://www.jutarnji.hr/bizarni-trokut-i-sado-mazo-igrice-brat-nasrnuo-nozem-na-brata-zbog-djevojke-/
Pa sta ako nosimo polovnu odjecu, second hand i jeftino... ja nisam dijete politicara ili kriminalca, niti zivim u drzavi gdje mogu zaraditi dobru platu pa da si mogu priustiti neke marke, evo kod mene sve jeftina odjeca u ormaru, pa sta sad...ne znam sta je tu smijesno. I sto se tice internet kupovine, nadjem tako puno jeftinije stvari nego sto ih cijene kod nas...
mozda na zapadu ove nase kupuju polovnu robu,robu koje su gospodje sa zapade iznosale!!!second hand shop tu nase kupuju kakav internet kakvi bakraci'!!
melisa kupuje vibratore na internetu!!
Pa naravno da kupujem ono sto mi nije pri ruci i u blizini. Radije narucim preko interneta, narocito garderoba kao Hollister, Abercrombie i jos ponesto :) Zaradim i trosim kako me zelja.
ZENSKO JE STVORENO DA BUDE SLUGA MUSKARCU I DA SE PATI CIJELI ZIVOT!!! VECINA MUSKARACA SMATRA ZENE SEKSUALNIM OBJEKTIMA I NISTA DRUGO...
Shopping je i izmišljen zbog žena!