Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svoja prava da tražite skidanjem toplesa cccc Šuplja priča!!!!!! Mogle ste staviti i koji krastavac u usta :) Svi mi dobro znamo što su gole izašle, fol neka prava, vidi se na njima da su sve željne bluda
Zamislite da sad mi muškarci izađemo bez gaća.... i nečija kćerka treba da mi gleda u alatku??? kakvu tu jednakost vidi samo mi to nije jasno. To je jevrejska politika širenja bluda !
Mora biti da su muskarci cvjecke sto se tog tice, pa optuzuju radi bluda...koji dupli moral, strasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Kad nešto nije ok onda nije... koliko je samo sinova, bratova, očeva vidjelo ovo....e baš imaju razvijene vijuge.
Sve ovo treba sisarikom po analnom otvoru, ali naopako okrenuti.
otreso bi ih ko taliban pjenu za brijanje
Hajdr komsicu predlozi. Znas predloziti ti i ti oko tebe onaj pederski dozivljaj. Radi sta korisno. Nego imal parking mjesta u vijecnici jest 2 KM al hajde vijecnica je vijecnica
Kakva ravnopravnost,kakva jednakost,kakve gluposti.
..ljuljaj.....ljuljaj....😉
Vidi ove stare napaljenice, jedva čekala da se skine. Fuj
Sto ti je reci napredni Zapad..nece kod nas ovog bit nikad kad smo licemjerni i zaostali.
je li neko vec spomenuo predznak sudnjeg dana? :D
A za ove sto govore da je to normalno,da su i nasi preci tako hodali,niko se nije bunio,danasnja plemena u Africi i amazonu tako hodaju itd itd. Da ja vama nesto kazem,ljudski mozak evoluira.Svijest se mijenja,karakter se mijenja.Intezitet nagona se mijenja.Nikako ne mozes s nama uporedjivati zivot jednog Amazona koji nikad nije vidio ovu ''drugu stranu'' civilizacije,niti je zivio istu.Prema tome kad neko medju nama vidi golu zenu na ulici,on osjeca sram i neugodnost ili se jednostavno uzbudi.Ja svoju zenu nikad necu uzeti za ruke i rec ''sjedi i kuhaj,to je tvoj posao''.Ove zene koje gole hodaju ulicom i treskaju sisama propagiraju feministicku kulturu s ciljem da sto vise uspjesno utjecu na ostale zene.Nije to nikakvo trazenje prava i jednakosti.To je zabluda i pogresan put humanog bica.
Zbog ovakvih stvari se incest praktikuje i najvise djeluje.Ne mogu ni pomislit na to da majka,otac,kcerka i sin hodaju skupa a da su njih dvije,recimo s bujnim sisama,mirne i ponosne na to.Sta li nam donosi iduce stoljece...
Kada borba za prava zena ode u totalno pogresnom pravcu :-) Inace, ovde gdje zivim, ovaj zakon je na snazi godinama i do sada sam vidio jednu "gospodju" da je iskoristila to svoje pravo. Hvala bogu, ostale zene imaju dovoljno sampostovanja i razuma da ne slusaju sve sto praznoglave feministicke kvocke zamisle.
Ne znam ali vidite sliku br. 4 ovo je muz, zena i njihova kcerka.... ocigledno i pomalo bez veze. Da su to neke porno zvijezde ili drolje nego se narod digao hodati polu gol? Cemu ovo vodi vidjet cemo....
Kao sto je ovaj jedan Imam fino objasnio. Zene i Muskarci su isti ispred boga. Imaju ista prava na imovinu, rijeci, skolovanje, posao, ljudska prava, i izbore. Ali to ne znaci da smo mi slicni po stvarima poput fizicke spremnosti i emocijama. Mi nismo isti po tim pitanjima i ove gole zenturaca u slikama to dobro znaju jer bi inace protestovali zbog toga sto nema zena u rudniku. Zene imaju veci prioritet da se cuvaju ovakvog srama jer muskarac je ipak mocniji i moze zloupotrebiti to. Po statistici ministarstava sigurnosti u Americi (gdje ironicno su ovi protesti bili) svake 2 minute zena ce se suociti sa silovateljom dok 20 miliona Amerikanki u 1990 godini su nekad u svom zivotu dozivjele seksualno nasilje. Zbog toga je stid i skromnosti najveca moc zene jer to je izjava muskarcima da ona sama sebe postuje i da nije samo komad mesa.
pravi si princ, aferim
Stigli smo do dna. Napokon imamo čvrsto tlo pod nogama!
Sto se ovakva jedna akcija ne pokrene u BiH bila bi posjecena vise nego SFF garantujem
Predlažem da sada muškarci krenu u protest paradirajući u mini suknjama jer po velikim vrućinama namaju pravo doći na posao u bermudama ili kratkim hlačama.
Bolest.... Bekad su zene imale stida
Nekad*
I samopostovanja