Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se zene bolje parkiraju od muskaraca onda ja bolje znam razvit pitu od svoje nene !!!
ja znam da žene bolje sortiraju a ne parkiraju.... -Reče jedna:ONAJ KLOŠAR ŠTO RADI ŠTO RADI U \"ONOJ\" FIRMI KO VODOINSTALATER,ON TI SE SVIĐA?...PAPAK....NEMA NI ZA KIFLE...GLEDAJ BONA OVOG MACONJE U AUDIJU 6....PRAVA LAFČINA...ZGODAN A I ŠARMANTAN.. -Reče druga:MA NISAM MISLILA DA MI SE SVIĐA GLUPAČO VODOINSTALATER.....ON MI JE SAMO PRIJATELJ...
pod uslovom da pokusavaju 1h
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da se ovolika frka digla oko ovog članka... Ne mogu da vjerujem da ima muškaraca toliko glupih da se na ovo upale :( Ja mislim da vas se vlastita mama stidi...
nije istina. ja sam zensko i priznajem da nemam blage sa parkiranjem. voznja je odlicna, sve pet, ali kad treba auto parkirati, hiljadu me znojeva oblije.
ima stvari u kojima je zena jednostavno bolja sta se vi p.i.ckice pardon \"muskarcine\" bunite.. kad ovako mlatite o zenama gori ste mi nego oni iz arapskih zemalja! Mnogo ste ljubomorni i znate biti velike pizde, kao sto šaha rece!
Gledam neki dan cura parkirana ravno izmedju 2 auta ( skica za zene: III ) mota puni i naravno udara svojim prednjim blatobranom lika pored sebe u vrata. (skica za zene no.2: |\\| ). I umjesto da se vrati pa popravi, ona u vrhuncu svoje gluposti i \"manevarske sposobnosti\" sto bi rekao ovaj ludi naucnik, daje pun gas i isparkirava liku golfa skupa sa svojim krsem jedno 2 metra unazad i hladno ode. Liku ostala rupa u vratima ko da ga je voz udario!!! Sto bi rekao anstajn: univerzum i zenska glupost su beskonacni, a za ovo prvo nisam 100% siguran.
ma znate vi muskarci biti velike pizde!
Ja onog sto pravi ovakva istrazivanja nabijem na ku.ac. Ne smiju ni isparkirat a kamo li uparkirati auto. Kupuju auta od metar sa metar i opet udare ili biraju gsje ima 3 slobodna mjesta. Al hajd barem je lijepo cut ove koze sto se pale na ankete. Nek su barem na papiru bolje.
Istina. Danas sam išao preparkirati kola koje je žena parkirala. Inače, je ostavila kola na ulazu parkinga i ljubazno me zamolila da ih parkiram jer nema mjesta... Mislim, bilo je par automobila na parkingu, a znate kakve su žene... Čim neko ima na parkingu one ne parkiraju, da ne bi zakačile, nedaj bože...
permission to say cock
jest al u kuuuuuu.uuuurcu :)
Ove muskarcine su kao iz pravih balkanskih filmova, zatuku svoju Fatu/Stoju/Djurdju i utuve im u glave da su glupe, ruzne, jadne. U isto vrijeme bale za normalnim zenama i plase ih se jer znaju da su inferiorni u svakom smislu. Ovdje pisu prostote iza skrivenih identiteta i cine da se slucajni prolaznici zgrazaju nad balkanskim primitivizmom. Voznja zahtijeva tako malo inteligencije da je inferiorno raspravljati o tome, a koristenje vulgarizama u nedostatku boljih komentara govori i previse o onima koji ih pisu. U psihologiji zaista postoji bolest koja se ocituje tako sto ljudi samo psuju i vrijedjaju u nedostatku vokabulara i razuma. Uvijek ce Balkan biti jadan jer su u njemu ostali sve \"soferi i manekenke\"
HAHAHAHAHAAHAHA kako si glupa ...HAHAHAHAHAHAAH
Zar to ne radi najbolje tvoj DEČKO?
@Pam ......uhvati nas za jajca pa ih produvaj....to najbolje znate...ide vam od ruke
Ja ne kontam zašto ovim \"muškarčinama\" ovako teško pada ovaj članak... Niko vas nije uvrijedio, rekao da vas treba protjerati iz države, ništa... A vi se upalili k\'o one najgore pićkice! Zar vam TOLIKO teško pada da je žena u nečemu bolja od vas?? Mora da vas nijedna neće, pa ste se ovdje uhvatili za cijeli spol... Marš tamo cijepat\' drva, umjesto da ovdje pametujete!