Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da niste pročitali do kraja. Tetovaže su iz zdravstvenih razloga. Na početku tretmana nije htjela tetovaže u boji, ali nije upalilo pa je moralo ovako. Hem ne pročitate do kraja, hem ste nepismeni. Strašno.
Ma nije trebala kosu farbati..Sve je sa tim zah.ebala, a ostalo je sve OK..
Emie sinko, ti i kada spavas imas nocne more.. Neprestano mislis i sanjas o Dodiku..Tebi ni Radovan Karadzic ne moze pomoci jer si hronicni patoloski slucaj..
a da te odvedem ja na hamburger kod trovaca malo si nesto utanjila...
I stvarno da niko od ovih \"prevoditelja novinara\"\" ne skonta da nisu ZULJEVI nego OZILJCI? Gdje po cijelom tijelu mozes imati zuljeve od porfirij. SA-X malo mozak ukljucite kad djonite tudje clanke!!!
na nekom koncertu(bob dilan i pol sajmon) sam vidio neku zensku u sorcu,ja isprva mislio ona ima najlonke na nogama,kad ono sve joj noge istetovirane.u neki bar je dolazila neka treba,ima na ledjima 2 oka istetovirana,bas ko da te njena ledja gledaju,tobe jarabi.jedan nas komentarise:kad je jaro nazigu,da mu nije dosadno,moze citati ko roman.
hajde sto je istetovirana ali brate mili kakve su joj ono obrve???????
garant je dodik oko chmara istetovirala sa O slovom okolo
Preslatka je....
Je li iko procito clanak? Zena ima oboljenje koze i ionako joj je koza bila unakazena oziljcima ali bar sad nema bolova i moze izaci na sunce a da joj se ne stvaraju rane.
..Strasno!!... Nedo\' Bog Nikom!!
Girurg :))))))
sejtan
Lijepa pamet!
fali rodila*