Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrsko joj bilo cekat lift
Da je taksista ostao u taxiju bilo bi kao u onom crtanom sa eustahijem brzićem kad slon pada na njega i kaže i drugi put star! Drago mi je da je žena preživjela.
samoubistvo - nas nacin da kazemo bogu: ne mozes me otpustiti, dajem otkaz.
Kazu da je u pitanju Chuck Norrisova kcerka.
Aj biliv aj ken flaj!
ama ljudi ovo je nemoguće !!!!!!!!! zamislite 23. sprat x minimum 2 metra visine to je oko 50 m. još na auto da padne . ma bila bi sva helač
Nema umirjeti kad ti hoces. Nego kada to bog odredi.
Još jedan od dokaza da su žene \"žilave\" i da im je teško \"dohakati\". Ali zato ja imam pravo na četiri pa mogu sa njima raditi šta hoću. Kada jedna odapne ima druga da je zamijeni ionako nikakvih prava nemaju ali ni od njih nikakve fajde.
a nerim cita.... i nema komentara :D
Zena macka!:)