|

Žena i muškarac u SAD-u se potukli u lokalnom restoranu zbog rakovih nožica

Žena i muškarac u SAD-u se potukli u lokalnom restoranu zbog rakovih nožica
49
Klix.ba
2.3.2019. u 14:32
49
komentara
49

dijeljenja
Žena i muškarac u SAD-u se potukli u lokalnom restoranu zbog rakovih nožica Chequita Jenkins i John Chapman (Foto: Huntsville Police)
Policija u Alabami saopćila je da je spor oko rakovih nožica na švedskom stolu tokom jedne večere završio tučom zbog koje su se dvije osobe suočile s prekršajnim prijavama, prenosi Huffington Post.
Policajac iz Huntsvillea Gerald Johnson kaže da je jeo u restoranu Meteor Buffet kada je izbila svađa.

Johnson je za lokalnu televiziju izjavio da su jedna žena i muškarac koristili kašike, viljuške i noževe, ali i tanjire kojima su se međusobno gađali, a prema njegovim riječima stariji muškarac je u ovom sukobu izvukao deblji kraj.

Johnson kaže da su gosti čekali u redu za nožice više od deset minuta nakon čega su izgubili strpljenje, a jedna naizgled bezazlena svađa oko mjesta u redu završila je fizičkim obračunom.

Lokalna policija izvještava da je Chequita Jenkins optužena za napad na Johna Chapmana, koji je zadobio čak i jednu posjekotinu na glavi, dok je Chapman je optužen za neprikladno ponašanje.

Sudski zapisnici nisu dostupni javnosti tako da još uvijek nije poznato je li jedna od strana angažirala advokata u ovom slučaju.
Prijavi grešku


Komentari (49)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...