Zajedničko istraživanje naučnika
0
Zemljom će opet hodati mamuti?
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite tako nekad za 10.000 godina kad izumremo, dodje neka nova civilizacija sa idealno uredjenim zivotom, duhovnom nadogradnjom i nevjerovatnom tehnologijom pocnu iskopavati ovdje po bosni i nalete na kosti 3 konstitutivna naroda...i poigraju se malo sa kostanom srzi i kloniraju nas? pa to bi nastao haos u toj civilizaciji...vidjeli bi sta je nerad, vidjeli bi sta je krkansko ponasanje, vidjeli bi sta je rat, mrznja, prepucavanje, bijes...vidjeli bi odcjepljenja, masakre, ratove...i zakljucak bi bio: zatrpaj ovo nazad, nije ni cudo sto smo nestali!!!
Čitam članak u novinama\"DJEVOJČICA OD 14 GODNA SPAVALA S 100 DJEČAKA DA BI DOBILA OKLADU\". Pa to je strašno, tako mlada a vec se kladi...
mamu ti!
mamuti u sibiru :O
u bosni nikad nisu ni izumrli
RS-om vec hodaju...
Mamu\'ti na Treskavici!
Ne igrajte se sa prirodom !
bolje bi im bilo da sacuvaju danasnje vrste od izumiranja
Zanimlji način da nam autor pozdravi majke između redova!
ovo je dosta stara vijest...
Kome mamu?
ja imam dokaz iz prve ruke da Zemljom vec hodaju mamuti eno onaj Dodik vam je primjer
mamu ja vama
nek nam vrate elvisa ...