Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zec boluje od krize identiteta, otprilike kako Sandze misle da su Sarajlije, tako i ovaj zec misli da je pas, a nidje veze... nisu cak ni ista vrsta.
ZEC JE DOBRO, HOSPITALIZOVAN JE NA CUM-u KS I STANJE MU JE SASVIM STABILNO. CEKA SE ODPUSTNICA PA DA SE ZEKO RAZLETI PO MINSKOM POLJU U BLIZINI ILIDZE. ZEC JE IZJAVIO DA SE SUPER OSJECA I DA ZELI POSTATI SANDZAKLIJA.
Predzadnja rečenica me ostavila bez teksta. \"Na njegovu sreću,....., ali je nesretni...\" Jel` sretan ili nije?
jes jes staro .. Pogledaj datum mamlaze prije nego sto komentarises.. (Velika slova u desnom cosku )
Pa nista novo ovo se desavalo u Engleskoj sa mackama masovno. Ti kerovi jedu 5 sati prije trke i piju samo vodu. Kad trka krene oni pice na adrenalin kad vide masinskog zeca ili macku i tako se trka i zavrsava. Dok se mafija nije dosjetila da stavi lovu na jednog kera i ako taj ker zaostane daje se signal da neki samo izvadi macka iz vrece ili u ovom slucaju zeca iz sesira i baci ga na banu nasta gladni kerovi krenu prema pravom zecu i prekinu trku. Nije ni cudno sto sve manje i manje na kladionicama po svijetu ima ovih utrka.
je li zeko dobroooo????????
Đe su oni psi i organizatori, šta ko protrčo Zeko protrčo
aa ja tamam na dodika stavio.jeb ti konja.poce trcati za zecom.puuu
majmune kako staro juce postavljen klip,ccc
pa ovo je staro kao grcka
sta te muci cakani???