Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se srce steglo gledajuci ovog malenog. Nemam srca jos jednom da ovo pogledam. Pored toga sto kunici mogu da prehladu i osip od kupanja - oboje fatalno (vidim da je koristen i sapun, koji unistava njihovo krzno i kozu), ovaj kunic je u smrtnom strahu. Ovo je nesto totalno neprirodno za jadnicka. Kunici se ne kupaju u prirodi, provode vrijeme cisteci jedni druge i sami sebe. Objavljivanje ovakvih clanaka moze nagovoriti nekog novog vlasnika da "potopi" svog kunica i jadnog osudi na smrt. :(
Ovo nije zec vec kunic i ovo je prirodna odbrambena reakcija na strah: Ukoci se i pravi mrtav dok opasnost ne prode!
hladi jaja :P
Koji ste vi moroni samo dodjete na klix da blatite njihove clanke,kao da ne postoji zec koji voli vodu i kupanje,isto kao i macka sto postoji koja voli da se kupa samo su rijetkost.
Pa naravno da su moroni glupane svi koji svoje komplekse lijece tako sto veliku vecinu clanaka na klixu opovrgavaju a novinare nazivaju pogrdnim imenima,kako drugacije da ih nazovem,mozda intelektualci ili doktori nauka,procitaj sta te interesuje ostavi neki normalan i zanimljiv komentar a ne koje kakve uvrede,i samo da zna snemam nikakve veze sa novinarstvom isto kao ni ti sa kulturom ocigledno.
A vidim ti strasne veze imas,samo ti je najtanja veza sa mozgom,nebih da se raspravljam sa tobom nismo na istom intelektualnom nivou,izvini ako sam te uvrijedio mojim prvim komentarom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lola :D
Zecevi ne vole vodu niti kupanje. Ovaj zec ne uziva vec je paraliziran od straha. Uklonite ovaj clanak ili makar ga nemojte predstavljati kao nesto pozitivno, dajete pogresne informacije ljudima. Samo zato sto je neko stavio video na YouTube ne znaci da zna sta radi i da ono sto radi je dobro.
lako mi za tebe zeko=)