Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao šta ljudi sebi sve dozvole.
Dok bosanci gledaju farmu i parove troclano presjednistvo BIH iskoristilo priliku da se nasali i objavilo na svojoj fb stranici da dok narod gleda farmu oni nam pokradose drzavu.
Ja sve kontam da bi ja ostala apsolutno mirna da mi se desi nesto tako. Mislim, ja mislim da bi. Mada, ko zna. Sad cu da napomenem da do sad nisam bila varana, sto obično napravi opštu pometnju medju forumasima :)
ona na nju vice, nju suta, a on??
hahhahah neko iz mase joj doda oklagiju :D hahhaha
gdje je samo našla oklagiju/ sukalo za tijesto tako brzo...hahaha bit će da ga nosi za samoobranu umjesto pištolja :)))
...švaler jedva viši od suv-a.
...a unjegamu švalerka tipični big bradr model.
kad se htjeo djavo dogovarati sa zenom na kraju je i on odustao... trebala je ona prvog zgodnog zagrliti ispred njih i sjesti skupa u auto a nek joj muz gleda hehe.... osveta je slatka
najsladja
Jel te prevario neki? Ja sam na raspolaganju.
e ovo se zove SJELA MU ZA VRAT !!!