Desetogodišnjak pita Obamu
0
"Zašto Vas ljudi mrze?"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama bi mogao dosta toga da promijeni jer su predsjedničke ovlasti u americi velike,međutim on ide konformistički i linijom manjeg otpora i neće nikome da se zamjeri već samo zavarava ljude slatkorječivom retorikom.A i boli ga briga on je svoje ciljeve lične ostvario.Na kraju krajeva boji se čovjek da ne završi kao i Kennedy ako bude donio neke jake odluke protiv rata jer izraelski lobi ne prašta greške.
Pa kome se ne dopada \"mračni kapitalizam\" kojim vladaju \"mračne sile iz pozadine\" nek ide da živi u Rusiju ili Iran, tamo je sve kristalno jasno i transparentno, zna se ko vlada, a ko služi. Osim toga, tamo se poštuju ljudska prava i sloboda govora...A-HA
Obama su demokrati postavili na celu drzave, jer su znali da ce zbog njegove boje koze i govornickih sposobnosti pridobiti veliki broj simpatije i glasova... Ali kao sto vec gore netko navede, njega se puno toga ne pita, jer on niti je mocan niti ima ikakav klan iza sebe cije ce interese zastupati... uci ce zasluzno, kao prvi predsjednik USA, koji nije bijelac,.....ali svijet i americku politiku nece puno moci promjeniti..u svakom slucaj njegov izbor je jedan dobar iskorak unaprijed, ali se od toga ne treba ocekivati cuda.
Obama ima spiku kosarkasa
Zato što je crno đubre koje treba ić brat pamuk.
@Mali Zeus Nije zbog toga sto je crnac... CRNCI NE VOLE OBAMU VISE NEGO BIJELCI, ZATO STO NISTA NIJE URADIO NA SOCIJALNOM PLANU STO JE OBECAO, NEGO SE STANJE JOS VISE POGORSALO POGOTOVO ZA AFRO-AMERIKANCE.. MEDJUTIM, SVAKI IOLE PAMETAN COVJEK, SA MALIM POLITCKIM ZNANJEM TREBA DA ZNA DA JE OBAMA POTPUNO NEMOCAN JER SE ON NISTA NI NE PITA...\"MORA DA IGRA ONAKO KAKO MU SVIRAJU\"
a Obama zasto mrzis BIH
Vjerovatno zato što je crnac ;)