Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ništa, Ahmad Kadirov je prije par dana ime ulice u Zavidovićima. Pored svih legendi ovog grada, jednog Refika Višće koji je platio glavom zato što je zaštitio srpske zarobljenike, nema naziva ulice u gradu po njegovom imenu ali zato čečenski ekstremisti i Putinove marionete imaju. Najsmiješniji komentar podrške tome koji sam pročitao je kako bi to moglo otvoriti nove firme u Zavidovićima. Mozak prosječnog bošnje!
Allahu Akbar #Putin... - YouTube https://swky.co/DfYs5h.
Ne mogu da vjerujem da Refik Višća nema svoju ulicu. Treba ustati kad se spomene to ime, to su priče koje treba da slušamo i pričamo djeci. To je ljudina, ona prava ljudska gromada na koju svaki BOSANAC treba biti ponosan, rame uz rame sa Srđanom Aleksićem iz Trebinja i Neđom Galićem iz Ljubuškog. Koliko je još takvih ljudi bilo koje je "pojeo mrak", to samo ptice znaju. Al' de ti nama Kadirova natakari da se raja loži.
Kod nas u zOvidovićima ovaj dobio i svoju ulicu i to u centru grada 🙄🙄🙄
čečenija procvjetala kako je došo ramzan odani putinov prijatelj
Правда за Рамазана Кадирова❤️
Glavna Putinova uzdanica.. Samo ova uniforma je zastarjela,sada imaju druge sa mjesecom i zvijezdom :)
festival a nastupa samo jedan izvođač
ja mislio princ harry.
...ovaj Kadirov je Putinova pudlica,zato ga djik@ni vole...covjek koji je prodao svoje dostojanstvo kao i dostojanstvo svog naroda.
Diktator sa lopovskim pipcima.
U paralelnom univerzumu, neke brdjanine iz Cecenije nazivaju Bosancima, a oni prave Bosnia fest, na plakatu Prevljak.
Sa ovakvim omladinskim organizacijama ne trebaju nam penzioneri
Kod nas moze da dodje ko god hoce, odakle hoce, i kuda god hoce i neko ce mu uvijek praviti hvalospijeve i velicati ga.
Dok nisam procitao ovaj clanak, nisam znao da mjesto Jezerine postoji. Bitni su otprilike kao pornic na radiju.
Ja mislim da Srbe ovaj podsjeća na Dodu pa su ga izabrali kao promotivni materijal.
Ramzan je ruski ekvivalent nasih sdaovaca koji se radi moci okrenuo rusima i to svrbi dobro znaju. Tako ce i sdaovci promjeniti dresove u slucaju promjene globalne politike prema bosni.
Kad ga vide noge šire, Bilećanke vole oficire