Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve čestitke Bobani i Joletu !
a kako izgleda ta BiH zastava?
Bravo za sve clanove bh ekspedicije, a posebno za gospodina Redzepa!!
Sa ili bez slike ova je vijest predobra i očito incidentna u moru sivila koje nas okružuje. Ekipi koja se popela, ali i onima koji su pokušali, SVAKA ČAST! Upravo je ovo način pozitivne promocije zemlje i stoga bi svi trebali nešto naučiti iz ovih primjera.
A mogli su se vala ovi iz Fene popet\' i uslikat\' tu zastavu, a ne ovako... Šuplja mi vijest nekako bez slike :)
Nadam se da su ostavili i cedulju na kojoj piše kako se zove zemlja iz koje dolazi. Jer ako nisu, svi koji dodju gore ce misliti da su zastavu postavili predstavnici firme VARTA sa ciljem reklamiranja njihovih proizvoda. hahahahaahahha Turci, sto jest - jest. Stvarno vam je ruzna ova zastava do bola. Nasmijem se od srca svaki put kad je vidim. Ona sto ste je imali u ratu vam je bila bolja...jer barem je bila vasa i nije asocirala na VARTU, Royal Dutch Shell i tako te korporacije. Koja ce vam biti slijedeca? UMBRELLA CORPORATION??? lololol hahah¸aahha Pozdravi iz Republike Srpske
jeste li probali onu gandju u katmanduu kazu da je strava zujis po 2 sata poslje rore
Bravoooo posebno za Sanju :)
da bi razni besposlicari mogli postavljati glupava pitanja...
svaka cast, promovisete nasu drzavu na najlepsi nacin. nadam se da je i sex pao gore, mada je vior zastave BiH najvazniji.
svaka cast BIH4EVER
svaka čast ali mi nije jasno zašto se ste se popeli