Bizarno
0

Zaprijetila da će ubiti Djeda Mraza ako ne dobije šta želi

Sarajevo-x.com
Trinaestogodišnja djevojčica je šokirala svoju majku kada je napravila listu poklona koje želi dobiti za Božić i zaprijetila Djedu Mrazu da će ga ubiti ako joj ne donese ono što želi.

Božićna pisma koja djeca šalju Djedu Mrazu su obično izražavanje želja o poklonima, igračkama, slatkišima i slično. No, Mekeeda Austin iz Bedforda u Engleskoj je zaprijetila Djedu Mrazu da će ga ubiti ukoliko joj ne donese barem dva poklona sa njene duge liste želja. Na toj listi se nalaze mobitel Blackberry i tinejdžerska pop zvijezda Justin Bieber.

Trinaestogodišnja djevojčica je zaprijetila i da će uloviti Djedove sobove, ubiti ih, ispeći i njihovo meso dati beskućnicima za Božić. Njena majka Tracey je pronašla pismo na čijem kraju se nalazi i prijetnja: "Zapamti, ispuni barem dvije želje ili si mrtav". Tracey je nakon pronalaska pisma u đačkoj torbi svoje kćerke odlučila ispuniti neke od njenih zahtjeva i ne namjerava je kazniti.

"Kada sam našla pismo, bilo mi je smiješno. Sada mislim da bi najbolje bilo da joj kupim ono što želi. Ne želim da ubije Djeda Mraza", rekla je Tracey.

"Ne vjerujem više u Djeda Mraza, ali sam bila ljuta kada sam pomislila da neću dobiti poklone koje želim. Želim ove stvari i nema razloga da ih ne dobijem", izjavila je djevojčica Makeeda.