Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od cega se napravi vijest i o cemu pisu mediji to je strasno. Cisto zaglupljivanje. Valjda klix postavlja ove teme da klix drkadzije ostave jedno 200 komentara "dobra sisa", "uso bi u nju ko budala u kredit" i slicne isfurane fore. Meni to nije vise nimalo zanimljivo, ne znam kako se jos neko lozi na ovakve stvari. :)
dobra sisa mmmmmmmmm
perfekcionista..nekako ti ne vjerujem :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne zna se ko je gori, on koji se kao lomi da zadovolji njih dvije ili one budale pa se upustaju u takve stvari. Pa ako ste bliznakinje ne znaci da sve treba da djelite. Rodile se mozda jeste zajedno ali bi trebalo da ste dvije licnosti. Ovako se samo potcijenjujete, uzas.
...ma ja mislim da se one i izmedju sebe ližu kad su s njim...
Ares pretjera ga ti, suti. Takve stvari me ne interesuju. Meni su uzasne. Toliko su jadne, da moraju jednog muskarca da dijele. A za tebe pozdrav ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
incest a rećiće da vjeruje uBoga
Ma nije ti lako buraz nikako, predlazem da otvorimo neki humanitarni telefon pa da pomognemo covjeku.
koliko sam procito zivi sa dvije zene spava sa njima i to jos zivi u njihovoj kuci, i kaze tesko mu?
OVAJ JE PRAVI HADZIJA, NIJE KO NASI OVI KOBEJAGI HADZIJE STO OBIDJU HADZ
Idi se lječi.
Al cojk zivi zivot
evo nešto malo o religiji na ovu temu: mnogi muslimani, a isto tako pripadnici drugih religija koji malo znaju o islamu ali si puno umišljaju, misle da smiju i mogu imati više zena... to nije istina.. bog vam je rekao da moze, ali samo ako mozete svim tim zena istodobno pruziti istu paznju, ljubav, zadovoljstvo itd...znači navlakuša na tanak led... kako to čovjeku fizički nije moguće, a isto tako vjerovatno ni mentalno, jer će neku uvijek voljeti tik više od drugih, znači da ne smije imati više zena... vjernici lako prelaze preko fraza u svetim knjigama ako im te iste baš ne odgovaraju... a tumačit nešto je stvar inteligencije... bukva je u šumi a ne u glavi...
Sise su inace fejk.
Ne zna se koja je ruznija jebo te. Nebi jednu od njih a kamo li dvije. Sad ih ima ruzne u stereu
Sto se ovaj udomio...hem brije blizanke hem zivi u kuci njihove majke...prejak je lik hahahah
Koja je ovo glupost braco moja mila, jos jedna u nizu vijest koja nikom nije trebala
E ovo je pravi gospodin...!!!
...vala ultimativni san muškaraca 1. blizankinje 2. mama i kci 3. 2 djevojke ...
--a zasto mi pucate minus, ako samo napisem ono sto mi muskarci raspravljamo kad sjedimo sami u drustvu...znaci ovo svaki ama bas svaki sanjari... od stidnog i finog maminog do onog kabadahije iz kafane.! pa cak i vas muzic kojeg ste se udale i on vam je sve i perfekcija...( i on je jedan od tih )
pa, to moze samo biti san mentalno bolesnih ljudi koji nemaju ni mrvu pristojnosti i dostojanstva u sebi..i koji nisu navikli na normalne odnose u porodici... a posto ti spadas u tu grupu, nisi me iznenadio sa komentarom.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Blago njemu , neka mu je sa hajrom
e jesu ružne...
Bolje dvije ružne sisate nego jedna lijepa a daska... :-)